Κορινθία:Προσλήψεις στην Πυροσβεστική (42 θέσεις ) - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Κορινθία:Προσλήψεις στην Πυροσβεστική (42 θέσεις )


Προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη εννιακοσίων εξήντα δύο (962) ιδιωτών ως Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη παροδικής φύσης αναγκών στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Ως διάρκεια της σύμβασης των προσλαμβανομένων ορίζεται η ημερομηνία υπογραφής αυτής, η οποία θα καθοριστεί με νεότερη διαταγή Αρχηγού Π.Σ. έως και την 31η Οκτωβρίου 2019. Μετά την υπογραφή των συμβάσεων, εάν εξακολουθούν να υφίστανται κενές θέσεις, με απόφαση Αρχηγού Π.Σ. δύναται να εκδοθεί συμπληρωματική πρόσκληση για την κάλυψη των συγκεκριμένων κενών.

Οι υποψήφιοι από όλη τη χώρα μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, που αναφέρονται στην παρούσα προκήρυξη, κατά το χρονικό διάστημα από ημέρα Τετάρτη 08-05-2019 μέχρι και ημέρα Τετάρτη 15-05-2019, συμπεριλαμβανομένου και του Σαββατοκύριακου, από ώρα 08:00΄ μέχρι 15:00΄ στις Επιτροπές Παραλαβής Δικαιολογητικών.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του διαγωνισμού δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες που δεν έχουν υπερβεί το 40ο έτος της ηλικίας τους και να είναι κάτοχοι τίτλου σπουδών οποιουδήπτε τύπου Λυκείου.

Οι υποψήφιοι θα επιλέγουν μία από τις δύο ειδικότητες

α) του εργάτη πυρόσβεσης -διάσωσης και

β) του οδηγού πυροσβεστικών οχημάτων με απαραίτητη την επαγγελματική άδεια οδήγησης τουλάχιστον Γ’ κατηγορίας.

Για την Κορινθία:

Π.Υ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ – 14 θέσεις


Π.Κ. ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – 6 θέσεις


Π.Υ. ΚΙΑΤΟΥ (ΣΥΚΙΩΝΟΣ) – 14 θέσεις


Π.Κ. ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ – 8 θέσεις
ΠΗΓΗ:peloponnisosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad