Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Κόρινθο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Κόρινθο


Την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση οργανώνει το ΚΚΕ, την Κυριακή 12 Μάη, στις  8 μ.μ., στην πλατεία Φλοίσβου στην Κόρινθο. Θα μιλήσει  ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής, η Βιβή Τζέκου, υποψήφια δήμαρχος Κορινθίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση, ο Γιάννης Κελλάρης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Καλούμε τους εργαζόμενους, ωστε μπροστά στις εκλογές να μην παγιδευτούν, να μη δώσουν εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, στη ΝΔ και στα υπόλοιπα κόμματα που στηρίζουν το σύστημα της εκμετάλλευσης, να προσπεράσουν τους εκβιασμούς, τις υποσχέσεις και τις νέες απάτες όλων αυτών που η πολιτική τους υπηρετεί τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Εμπειρία υπάρχει πλούσια και όλα έχουν δοκιμαστεί.

Οι νέοι, εργαζόμενοι, αυταπασχολούμενοι, μικρομεσαίοι αγρότες, συνταξιούχοι, να κρίνουν με βάση τις δικές τους σύγχρονες αναγκες. Να στηρίξουν τη δύναμη εκείνη που δεν έλειψε από κανένα μικρο η μεγάλο αγώνα. Τη δυναμη που και την επόμενη μέρα των εκλογών θα είναι στήριγμα, αποκούμπι, μπροστάρης στον αγώνα για τα δικαιώματα τους. Γι'αυτό και πρέπει να ενισχυθεί ώστε από καλύτερες θέσεις να δώσει τις μάχες που έχουμε μπροστά μας. Να στηρίξει το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες. Δυνατό ΚΚΕ, δυνατός ο λαός!

Τομεακή Επιτροπή Κορινθίας του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad