Aναβάθμιση των στάσεων ΚΤΕΛ στο Δήμο Σικυωνίων - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Aναβάθμιση των στάσεων ΚΤΕΛ στο Δήμο Σικυωνίων


Μια ακόμα  σημαντική χρηματοδότηση από το Ειδικό Πρόγραμμα  Ενίσχυσης Δήμων «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και τον Άξονα Προτεραιότητας: «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των Δήμων» του Υπουργείου Εσωτερικών εξασφάλισε ο Δήμος Σικυωνίων.

Το πρόγραμμα που έχει ως στόχο την αναβάθμιση της καθημερινότητας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών, αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων για την δημιουργία ή και την αναβάθμιση των στάσεων(π.χ. καθίσματα σταθερά ή ανακλινόμενα, φωτισμός, καλάθι αχρήστων, κ.α.), για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του δήμου Σικυωνίων.

Οι νέες στάσεις θα τοποθετηθούν σε αντικατάσταση όσων υπάρχουν και εξυπηρετούν την υπεραστική  γραμμή του ΚΤΕΛ, με την προοπτική αξιοποίησής τους για τη λειτουργία αστικής επιβατικής γραμμής για το δρομολόγια από θέση «Άγιο Ιωάννης» έως θέση «Ακρογιάλι» Διμηνιό.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ

Το έργο θα συμβάλλει στην βελτίωση της εικόνας του δήμου συνολικότερα,  σε μια διαδρομή που αποτελεί το κεντρικότερο τμήμα του αστικού ιστού της πόλης του Κιάτου, καθώς  επίσης και στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής με ταυτόχρονα κοινωνικά και οικονομικά οφέλη.

Το ποσό χρηματοδότησης ανά Δήμο διαμορφώνεται βάσει συγκεκριμένων πληθυσμιακών  κριτηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad