ΚΙΑΤΟ:Ανακοίνωση συνδυασμού "ΔΗΜΟΣ" - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

ΚΙΑΤΟ:Ανακοίνωση συνδυασμού "ΔΗΜΟΣ"


Κατ αρχάς θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας στηρίξατε σε ένα τόσο δύσκολο αγώνα. Ξέραμε από την πρώτη στιγμή το βαθμό δυσκολίας αυτής της προσπάθειας και παρά τις συνεχείς συκοφαντίες εις βάρος μας ότι δεν θα κατεβαίναμε στις εκλογές εμείς τους διαψεύσαμε και από την 1/9/2019 θα είμαστε στο νέο δημοτικό συμβούλιο να υπερασπιστούμε το πρόγραμμά μας και να αμυνθούμε στο ξεπούλημα της όποιας δημόσιας περιουσίας.

Το Δήμαρχο-κεντρικό σύστημα με το οποίο λειτουργούσε μέχρι σήμερα ο δήμος μας, όχι μόνο δεν μας αντιπροσωπεύει και το μαχόμαστε,αλλά έχει κιόλας τελειώσει με την εφαρμογή του εκλογικού συστήματος της απλής αναλογικής. Κανένας δήμαρχος που θα βγει την επόμενη Κυριακή δεν θα έχει πλειοψηφία.

Ο ρυθμιστής για την λειτουργία της νέας δημοτικής αρχής είναι οι ίδιοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι συνεργασίες που αυτοί θα κάνουν.

Πάνω σε αυτό το σκεπτικό και μετά από έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήσαμε, η παράταξη μας "ΔΗΜΟΣ" αποφάσισε ομόφωνα,να μην λάβει μέρος σε αυτή την πλαστή και παραπλανητική 'δήθεν" συνεργασία, για στήριξη του ενός ή του άλλου υποψηφίου δημάρχου,στις εκλογές της Κυριακής.

Οι πραγματικές συνεργασίες αρχίζουν τον Σεπτέμβριο.

Για πρώτη φορά έχουν την δυνατότητα οι μειοψηφίες, συνεργαζόμενες, να αποκτήσουν πλειοψηφία. Θα είμαστε εκεί να στηρίξουμε υπεύθυνα, κάθε συνεργασία που προβάλλει το κοινό συμφέρον, την πρόοδο, την αναγέννηση του τόπου και προασπίζεται τον κοινωνικό χαρακτήρα του δήμου.

Στις 2 Ιουνίου ψηφίζει ο καθένας κατά την κρίση του.

Εκ μέρους της συντονιστικής επιτροπής

Βαγγέλης Χουσελάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad