Ιδιαίτερη έμφαση δίνει ο Κ. Μητσοτάκης στην διεκδίκηση της περιφέρειας Πελοποννήσου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Ιδιαίτερη έμφαση δίνει ο Κ. Μητσοτάκης στην διεκδίκηση της περιφέρειας Πελοποννήσου


«Εχουμε κάθε λόγο να είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Όλα δείχνουν ότι εκλέγουμε 8 ευρωβουλευτές» επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης το μεσημέρι της Δευτέρας, μιλώντας στους τομεάρχες του κόμματός του μετά τη σαρωτική νίκη επί του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.
«Η ΝΔ είναι το πιο ενισχυμένο κεντροδεξιό κόμμα σε όλη την ΕΕ και το ΕΛΚ -και με τη δική μας συνδρομή- θεωρεί αδιαπραγμάτευτη την διεκδίκηση της θέσης της προεδρίας της Κομισιόν για την οποία υποψήφιος είναι ο Μάνφρεντ Βέμπερ» συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης και υπογράμμισε: «Η στρατηγική επιλογή της ανανέωσης, της μετριοπάθειας αλλά και της ειλικρίνειας απέναντι στους πολίτες απεδείχθη όχι μόνον ορθή, αλλά και αποτελεσματική. Κατορθώσαμε και να περιθωριοποιήσουμε την Ακροδεξιά και να διευρύνουμε την απήχησή μας προς το κέντρο».

«Έχουμε ήδη εκλέξει από την πρώτη Κυριακή 5 περιφερειάρχες και μπορούμε κάλλιστα να κερδίσουμε 12 περιφέρειες από τις 13» σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε τη στήριξη όλων των βουλευτών, κυρίως στις περιφέρειες που στον Β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών θα έχουν απέναντί τους υποψηφίους άλλων κομμάτων, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην διεκδίκηση της περιφέρειας Πελοποννήσου.Μητσοτάκης: Η ΝΔ προηγείται στους Έλληνες 17-24 και σε όλες τις ηλικιακές ομάδες

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε επίσης ότι θεωρεί μεγάλη επιτυχία το γεγονός ότι, από την ανάλυση των exit polls, προκύπτει ότι η ΝΔ προηγείται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, δίνοντας έμφαση στην ομάδα 17-24, κάτι που αποδεικνύει ότι το κόμμα έχει μέλλον και δεν απευθύνεται μόνο στις μεγαλύτερες ηλικίες, όπως του καταλογίζουν οι αντίπαλοι του. Τόνισε ακόμη ως πολύ ενθαρρυντικό ότι η ΝΔ προηγείται σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους, αγρότες, ελεύθερους επαγγελματίες, νοικοκυρές.

Φρένο σε δηλώσεις για ποσοτικούς στόχους που μπορεί να φέρουν αυτοδύναμη κυβέρνηση

Αναφερόμενος σε ερωτήσεις που δέχονται ήδη τα στελέχη της ΝΔ για την αυτοδυναμία ο κ. Μητσοτάκης είπε: Δεν θέλω να βάζετε ποσοτικούς στόχους. Μένουμε σε αυτό που έχουμε πει. Οτι, ακόμα και αν έχουμε αυτοδυναμία, θα επιδιώξουμε τις ευρύτερες δυνατές κοινοβουλευτικές και πολιτικές συναινέσεις. «Το διακύβευμα των εθνικών εκλογών θα το προσδιορίσω ο ίδιος, με μια τοποθέτησή μου εντός της εβδομάδας» σημείωσε χαρακτηριστικά.


«Δεν θα μπούμε στον πειρασμό της παροχολογίας»

Ως προς την επιδοματική στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ και την προσπάθεια εξαγοράς συνειδήσεων ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε: «Δεν θα μπούμε στον πειρασμό της παροχολογίας, δεν θα πλειοδοτήσουμε σε υποσχέσεις, δεν θα αλλάξουμε στρατηγική. Θα παραμείνουμε υπεύθυνοι και ειλικρινείς απέναντι στους πολίτες για όσα έχουμε υποσχεθεί και μπορούμε να υλοποιήσουμε διότι γι αυτό ακριβώς μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Και το αμέσως επόμενο διάστημα θα επιχειρήσουμε να πείσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Ελληνες για το σχέδιο μας, μιας φωτεινής Ελλάδας».

«Οι πολίτες μας εμπιστεύθηκαν για ένα άλλο ήθος και ύφος διακυβέρνησης»

«Οι πολίτες μας εμπιστεύτηκαν όχι μόνο για τις βασικές μας δεσμεύσεις, τη μείωση φόρων, τη δημιουργία νέων και καλών δουλειών και την ασφάλεια για όλους, αλλά και για ένα άλλο ήθος και ύφος διακυβέρνησης».

www.protothema.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad