Νεμέα: Επίσκεψη Παπαδημούλη στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Νεμέας - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Νεμέα: Επίσκεψη Παπαδημούλη στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Νεμέας


Κατά την διάρκεια της επίσκεψης στην Νεμέα συναντήθηκε και συνομίλησε με τον υποψήφιο Δήμαρχο Νεμέας Βαγγέλη Ανδριανάκο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νομό Κορινθίας, ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:

“Η ευχή μου στη ΝΔ είναι να κρατήσει ως αρχηγό τον Κυρ. Μητσοτάκη, καθώς αυτή είναι μία ακόμη προϋπόθεση για να οδηγηθούμε σε πρωτιά στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου και σε νίκη στις εθνικές εκλογές, που θα ακολουθήσουν, για μια δεύτερη 4ετία με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα”.


“Άρχισα την ολοήμερη επίσκεψή μου στο νομό Κορινθίας, εδώ από τη Νεμέα, όπου πριν λίγες εβδομάδες βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον Μάνφρεντ Βέμπερ.

Είναι, λοιπόν, μια θαυμάσια ευκαιρία για να πω δυο πράγματα: Πρώτον, ότι είμαι πολύ αισιόδοξος ότι ο κ. Βέμπερ, που άρχισε την εκστρατεία του ως υποψήφιος πρόεδρος της Κομισιόν δίπλα στον… γουρλή Κυρ. Μητσοτάκη, δεν πρόκειται να γίνει ποτέ πρόεδρος της Κομισιόν.

Και δεύτερον, να πω ότι ακόμα και ο Βέμπερ, εδώ από τη Νεμέα, είπε καλά λόγια για τη συμφωνία των Πρεσπών και οι άθλιοι της οδού Πειραιώς έφτασαν στο σημείο να λογοκρίνουν ακόμα και τον Βέμπερ.

Επομένως, η ευχή μου στη ΝΔ είναι να κρατήσει ως αρχηγό τον Κυρ. Μητσοτάκη, καθώς αυτή είναι μία ακόμη προϋπόθεση για να οδηγηθούμε σε πρωτιά στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου και σε νίκη στις εθνικές εκλογές, που θα ακολουθήσουν, για μια δεύτερη 4ετία με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα”.






ΠΗΓΗ:korinthostv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad