Συμμαχία Πολιτών: Open Mall | Μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία χαμένη για το Δήμο Κορινθίων – Υπάρχουν ΕΥΘΥΝΕΣ ! - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Συμμαχία Πολιτών: Open Mall | Μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία χαμένη για το Δήμο Κορινθίων – Υπάρχουν ΕΥΘΥΝΕΣ !Συμμαχία Πολιτών:  Open Mall Μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία χαμένη για το Δήμο Κορινθίων – Υπάρχουν ΕΥΘΥΝΕΣ!

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε η «Συμμαχία Πολιτών» και ο Βασίλης Νανόπουλος όταν προ ολίγων μηνών, τότε που άρον- άρον Δήμος Κορίνθου και Εμπορικός Σύλλογος έφεραν το ζήτημα της ένταξης της Αγοράς στο πρόγραμμα για τα Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου, έλεγε πως η κίνηση είναι βεβιασμένη, η πρόταση ελλιπής και το αποτέλεσμα αμφίβολο!

Οι περισσότεροι δήμοι της χώρας, ήδη από την άνοιξη του 2018 και πριν ανοίξει το πρόγραμμα, είχαν προκηρύξει πανελλήνιους αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς για την υλοποίηση της πρότασης. Στην Κόρινθο με ευθύνη τόσο της δημοτικής αρχής όσο και του Εμπορικού Συλλόγου δεν έχει υπάρξει ούτε αρχιτεκτονικός διαγωνισμός, ούτε πραγματική διαβούλευση με τους επιχειρηματίες ή το επιμελητήριο. Γίνονται, όμως, έτσι οι δουλειές; Και καλά, η δημοτική αρχή έτσι έχει μάθει να τις κάνει. Ο Εμπορικός Σύλλογος όμως ?

Η απόρριψη της πρότασης από το συγκεκριμένο Πρόγραμμα (έγινε γνωστό την Παρασκευή 17/5/19)  δεν αποδεικνύει όμως, και πάλι δυστυχώς ,μόνο την ελλιπή πρόταση που κατατέθηκε αλλά και τις τεράστιες ευθύνες των κυρίων Πνευματικού και Γεώργαρη, Δημάρχου και Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου αντίστοιχα.

H Κόρινθος δεν εντάχθηκε εν τέλει στο πρόγραμμα «Ανοιχτών Κέντρων Εμπορίου» κάτι που κατόρθωσε στα ίδια στενά χρονικά περιθώρια το Λουτράκι.

Βέβαια οι φορείς της Λουτρόπολης επέλεξαν να ζητήσουν την συνδρομή του Επιμελητηρίου Κορινθίας, ενός φορέα που έχει την τεχνογνωσία και την εμπειρία όπως πολλάκις είχε αναφέρει ο Βασίλης Νανόπουλος, κατάρτισης προτάσεων και ένταξης σε προγράμματα!

Οφείλουν να εξηγήσουν στην αγορά, στους εμπόρους, στους δημότες γιατί το Open mall  έγινε για την πόλη «μια ακόμα χαμένη μεγάλη ευκαιρία»!


Συνέντευξη του Β.Νανόπουλου για το Open Mall  20/11/2018 :


Τοποθέτηση Β.Νανόπουλου στο Δ.Σ 28/11/2018 :από το γραφείο τύπου της συμμαχίας πολιτών .Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad