3ος αγώνας δρόμου ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης» - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

3ος αγώνας δρόμου ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης»


Πραγματοποιήθηκε ο 3ος αγώνας δρόμου ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης», στη γενέτειρα του μεγάλου αγωνιστή της Ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη, Τρίπολη (Κερασίτσα) στα πλαίσια των ετήσιων αγωνιστικών εκδηλώσεων της Ελληνικής Επιτροπής για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη και των Επιτροπών Ειρήνης της Πελοποννήσου, χθες 9 Ιουνίου 2019.



Η εκκίνηση έγινε από το πάρκο των αλύγιστων (πλησίον φυλακών Τρίπολης) στον Άγιο Αθανάσιο, με τη συμμετοχή περισσότερων από 150 αθλητών και αθλητριών να κατευθύνονται στους δρόμους: Ερυθρού Σταυρού, πλ. Ανεξαρτησίας, Εθνομαρτύρων, πλ. Αγ. Βασιλείου, Γεωργίου Ά, πλ. Κολοκοτρώνη, Γρηγόρη Λαμπράκη, Παλιά Εθνική οδό Τρίπολης—Σπάρτης όπου στο χωριό Κερασίτσα στο μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη θα έγινε αλλαγή κατεύθυνσης προς το χωριό Στάδιο και από κει μέσω του δρόμου Τρίπολης – ΄Αστρους από το χωριό Αγ. Σώστης προς Τρίπολη.
Στην επιστροφή μέσα στην Τρίπολη πέρασαν από τις οδούς: Γρηγορίου Λαμπράκη, πλ. Κολοκοτρώνη, Γεωργίου Ά, πλ. Αγ. Βασιλείου, Τάσου Σεχιώτη, πλ. Πετρινού όπου έγινε ο τερματισμός και οι απονομές στους νικητές.



ΠΗΓΗ:ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad