Τεράστιο το ενδιαφέρον για περιφέρεια και δήμους της Πελοποννήσου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Τεράστιο το ενδιαφέρον για περιφέρεια και δήμους της Πελοποννήσου


Επαναληπτικές εκλογές στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου, αύριο, Κυριακή και σε δέκα τέσσερις (14) δήμους αυτής (πλην Μεσσηνίας).

Πέτρος Τατούλης (1ος στον α γύρο) και Παναγιώτης Νίκας, διεκδικούν θητεία στην θέση του περιφερειάρχη, ενώ, μεγάλο είναι το ενδιαφέρον και στους δήμους που υπάρχουν οι εκκρεμότητες.

Επαναληπτικές εκλογές σε Τρίπολη, Σπάρτη, Κόρινθο, Λουτράκι, Μεγαλόπολη, Ξυλόκαστρο, Κιάτο, Άστρος, Γορτυνία και Νεμέα, Ανατολική Μάνη, Ευρώτα, Βόχα/Βέλο και Ερμιονίδα.

Ωστόσο, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου.

Ο Πέτρος Τατούλης (περιφερειάρχης από το 2011, βουλευτής 1990-2009, υφυπουργός πολιτισμού 10/3/04-15/2/06) και ο Παναγιώτης Νίκας (3 φορές νομαρχιακός σύμβουλος, 12 χρόνια συνολικά στην τέως Νομαρχία Μεσσηνίας, 7 χρόνια αναπληρωτής Νομάρχης και πρόεδρος νομαρχιακών επιτροπών και νομαρχιακού συμβουλίου, δήμαρχος Καλαμάτας για 3 θητείες απ’ το 2007, πρόεδρος στην τέως ΤΕΔΚ και τέως πρόεδρος της ΠΕΔ Πελ/σου), διεκδικούν -με ιδιαίτερο πείσμα- την περιφερειακή αρχή, σε μία έντονη και παθιασμένη προεκλογική δράση.

Θυμίζουμε, ότι, ήδη δήμαρχο έχουν απ’ την πρώτη Κυριακή, Άργος (Καμπόσος), Ναύπλιο (Κωστούρος) Επίδαυρος (Χρόνης) Ελαφόνησος (Λιάρου), Μονεμβασία (Τριχείλης) και Λεωνίδιο (Λυσίκατος).

Ο λόγος πλέον στον κυρίαρχο λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad