Κορινθία: Καινοτόμος δράση μεταξύ εμπορικών συλλόγων - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Κορινθία: Καινοτόμος δράση μεταξύ εμπορικών συλλόγων


Σύμφωνο συνεργασίας υπογράφτηκε την Κυριακή 14 Ιουλίου στην Πάτρα κατά την ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας εμπορίου και επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π).

Το σύμφωνο υπογράφτηκε στην έδρα του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κύριο Γεώργιο Βαγενά και από τους προέδρους των εμπορικών – επαγγελματικών συλλόγων, Αγίων Θεοδώρων και Ξυλοκάστρου, κύριο Νικόλαο Θεοδοσάκη και κυρία Αναστασία Λάμπου, αντιστοίχως.

Το σύμφωνο αποτελεί μία καινοτόμο δράση που σκοπό έχει την ανάπτυξη έμπρακτης και στοχευμένης συνεργασίας μεταξύ περιφερειακών εμπορικών συλλόγων, προς όφελος και ανάπτυξη των μελών τους, καθώς και των τοπικών κοινωνιών.

Ο ιδιωτικός τομέας έχοντας υποστεί από πρώτο χέρι και στον μέγιστο βαθμό τις αρνητικές συνέπειες της βαρύτατης δεκάχρονης οικονομικής κρίσεως, με υπέρμετρη φορολόγηση και χωρίς στήριξη από τον τραπεζικό τομέα, βιώνοντας επιπροσθέτως και την χαρακτηριστική αδράνεια και στρουθοκαμηλισμό, των θεσμικών φορέων της Πολιτείας, είναι αποφασισμένος να συνεισφέρει σε καινοτόμες λύσεις και αναπτυξιακές προτάσεις και να αναλάβει στοχευμένες δράσεις.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο Κορινθιακών εμπορικών και επαγγελματικών συλλόγων, υπό την αιγίδα της της Ομοσπονδίας εμπορίου και επιχειρηματικότητας , αναμένεται να αποτελέσει πρότυπο και έρεισμα για την, περαιτέρω, ανάπτυξη παρόμοιων και παράλληλων περιφερειακών συνεργασιών, στο άμεσο μέλλον.

Η γεωγραφική δε θέση των δύο εμπορικών συλλόγων και των περιοχών: ανατολική και δυτική Κορινθία, με θαλάσσια μέτωπα στον Σαρωνικό και στον Κορινθιακό κόλπο, αντιστοίχως, συμβολίζει την θέληση ισόρροπης ανάπτυξης και την από κοινού ανάδειξη και εκμετάλλευση ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων και επίλυσης προβλημάτων.

Ευελπιστούμε και διεκδικούμε δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη για τον τόπο μας, αύξηση του βιοτικού επιπέδου, νέες θέσεις εργασίας και ενίσχυση εμπορίου και επιχειρηματικότητας.


ΠΗΓΗ:ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad