Ο… φλεγόμενος αναβάτης στο 15ο Motor Festival του ΟΑΚΑ! - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Ο… φλεγόμενος αναβάτης στο 15ο Motor Festival του ΟΑΚΑ!


Το 15ο Motor Festival φουλάρει ήδη τις… μηχανές του για ένα μαγικό και συναρπαστικό τριήμερο στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας από το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 30 του μηνός, έτοιμο για ακόμη μία φορά να απογειώσει μικρούς και μεγάλους! Η κορυφαία γιορτή της μηχανοκίνησης της χώρας δεν έχει λάβει τυχαία αυτόν τον χαρακτηρισμό και του λόγου το αληθές θα επιβεβαιωθεί πολύ σύντομα και για ακόμη μία φορά.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα επιχειρηθεί στην αρένα του Νο 1 μηχανοκίνητου πάρκου αδρεναλίνης, ένα συναρπαστικό εγχείρημα, μία απίστευτη δοκιμασία. Ο Νώντας Λογοθέτης, ο κορυφαίος Freestyle Motocross Rider (FMX) θα… μεταμορφωθεί σε Daredevil και θα προσπαθήσει να περάσει μέσα από την… κόλαση των φλεγόμενων ξύλινων σανίδων και φυσικά να ανεβάσει την αδρεναλίνη στο maximum!!

Για τη μέγιστη ένταση φυσικά θα βοηθήσει και ο κορυφαίος ακροβάτης στην Ελλάδα, ο Σπύρος Βερούτης, που θα κόψει την… ανάσα στο βαρέλι με τον «Γύρο του θανάτου», το πιο ιστορικό μηχανοκίνητο ακροβατικό, το οποίο οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα μπορούν να απολαμβάνουν ακριβώς δίπλα από τη μηχανοκίνητη On (ασφάλτινη) & Off (χωμάτινη) Road αρένα του φεστιβάλ!


Εντός αυτής θα εκτυλίσσονται από το απόγευμα του Σαββάτου 28/9 μέχρι και το βράδυ της Κυριακής 30/9 Drift Shows, Moto & Auto Drag Shows, Trial Shows, 4×4 Off Road Shows, Truck Shows, Enduro and Motocross Shows, Stunt & Extreme Stunt shows από την επίλεκτη ομάδα επαγγελματιών οδηγών του φεστιβάλ .

Το παγκόσμιο ρεκόρ στο Burn Out

Με λίγα λόγια το Motor Festival συνεχίζει να εκπλήσσει, να ξεχωρίζει και να δίνει περισσότερο θέαμα στους επισκέπτες που το ζουν από κοντά, μην έχοντας επί της ουσίας να.. ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχα events του εξωτερικού.

Εξάλλου ως προς αυτό, θυμίζουμε την προσπάθεια που θα γίνει το απόγευμα 30 Σεπτεμβρίου στην αρένα του 15ου Motor Festival «Fear Not» στο ΟΑΚΑ για την κατάρριψη δύο Παγκόσμιων ρεκόρ Guinness!

160 (!) επαγγελματίες οδηγοί αυτοκινήτου και 340 (!) επαγγελματίες οδηγοί μοτοσυκλέτας θα επιδιώξουν το απόγευμα της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου να σπάσουν κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας του φεστιβάλ και παρουσία του κοινού τα δύο παγκόσμια ρεκόρ Guinness στο Burn Out (Largest Simultaneous Motorcycle & Car Tyre Burnout) και να γράψουν… παγκόσμια ιστορία.

«Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι στα καλύτερα του» δηλώνει ο διοργανωτής του Motor Festival, Μιχάλης Κοντιζάς, και συνεχίζει: «Όλος ο μηχανοκίνητος κόσμος θα είναι στο ΟΑΚΑ και το μόνο που μένει είναι να σπάσουμε και το παγκόσμιο ρεκόρ για να ακουστούμε και επίσημα σε παγκόσμιο επίπεδο! Ας ενωθούμε 340 μοτοσυκλέτες και 160 αυτοκίνητα για να κάνουμε το μεγαλύτερο Burnout στον κόσμο και η Ελλάδα να συνεχίσει να διαπρέπει σε ό,τι αφόρα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό»!

Το 15ο Motor Festival «Fear Not» του ΟΑΚΑ θα ανοίξει τις πύλες του στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου και θα τις κλείσει στις 22.00 το βράδυ της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου σ’ ένα μοναδικό τριήμερο.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Motor Festival

ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad