Το Δήμαρχο Κορινθίων επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Το Δήμαρχο Κορινθίων επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας


Τον νέο δήμαρχο Κορινθίων κ. Βασίλειο Νανόπουλο, επισκέφτηκε στο γραφείο του ο κ. Παναγιώτης Πιτσάκης και τα μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κορινθίας, τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019.Ήταν μία εξαιρετικά εποικοδομητική συνάντηση που αναμένεται στο μέλλον να αποδώσει πολύ σημαντικά πράγματα.

Ο κ. Παναγιώτης Πιτσάκης, εξέθεσε στον δήμαρχο της πρωτεύουσας του νομού τις αγωνίες και τις ελπίδες των εμπόρων και επιχειρηματιών της Κορινθίας και ζήτησε την αγαστή συνεργασία των δύο θεσμικών φορέων τα επόμενα χρόνια.

Από την πλευρά του ο κ. Νανόπουλος ,που υπήρξε για δύο συνεχείς τετραετίες πρόεδρος του Επιμελητηρίου και γνωρίζει εξαιρετικά τα επιχειρηματικά προβλήματα, με σαφήνεια  ξεδίπλωσε το σχέδιο ανάπτυξης του δήμου Κορινθίων και την πρόθεση του να συνεργαστεί με το Επιμελητήριο σε καινοτόμες δράσεις που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, θα φέρουν επενδύσεις και θα αναζωογονήσουν την επιχειρηματικότητα στην Κόρινθο και τα χωριά της.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και δημιουργήθηκαν βάσιμες ελπίδες για κοινές δράσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν ευκαιρίες αλλά και θα τονώσουν την τοπική αγορά.

Η διοίκηση  του Επιμελητηρίου Κορινθίας θα συνεχίσει τις συναντήσεις της με τους δημάρχους όλης της Κορινθίας στα πλαίσια της στρατηγικής που έχει χαράξει ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Πιτσάκης για την συγκρότηση του Κορινθιακού σχεδίου ανάπτυξης.

Η Κορινθία χρειάζεται το δικό της όνειρο για να προχωρήσει μπροστά και ο καθ’ ύλην αρμόδιος φορέας το Επιμελητήριο κινείται με γρήγορους ρυθμούς σε αυτή την κατεύθυνση..!Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad