Όλη η Πελοπόννησος μία έκθεση (Πελοπόννησος EXPO). - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Όλη η Πελοπόννησος μία έκθεση (Πελοπόννησος EXPO).


Όλη η Πελοπόννησος μία έκθεση (Πελοπόννησος EXPO).

Στο επίκεντρο η Τρίπολη.

Η μεγάλη πελοποννησιακή έκθεση των επτά (7) επιμελητηρίων, θα πραγματοποιηθεί απ’ τις 13 έως τις 17 Νοεμβρίου 2019, στο κτίριο ΓΕΑ Α.Ε, στο χώρο της βιομηχανικής περιοχής Τρίπολης.

Την κορυφαία έκφραση της παραγωγικότητας, της εξωστρέφειας και της εμπορικότητας, στηρίζει η Περιφέρεια της Πελοποννήσου, ο δήμος της Τρίπολης και το Enterprise Greece.

Πρόεδροι και εκπρόσωποι των επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, παραχώρησαν στην Τρίπολη, συνέντευξη Τύπου, επισημαίνοντας τα οφέλη της συμμετοχής:

«Όσοι συμμετέχουν, προβάλλουν την επιχείρησή τους, αναδεικνύουν την πρότασή τους, προωθούν τα προιόντα και τις υπηρεσίες τους, αναπτύσσουν το πελατολόγιό τους, αυξάνουν την απήχηση της επιχείρησής τους, δημιουργούν νέες συμφωνίες και ανανεώνουν παλαιότερες», δήλωσαν με μια φωνή οι υπεύθυνοι των επιμελητηρίων.



Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννης Τρουπής, στάθηκε στους τομείς της έκθεσης:

«Τρόφιμα-ποτά, αγροτικός τομέας, οικιακό-επαγγελματικός εξοπλισμός, δόμηση, ενέργεια, τεχνολογία περιβάλλοντος, εναλλακτικός μορφές ενέργειας, ενημέρωση, διαφήμιση, πληροφορική, οικογένεια, παιδί, εκπαίδευση, γυναικεία ομορφιά, αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα, αξεσουάρ».

Ο υπεύθυνος της εταιρείας οργάνωσης της έκθεσης, Άγγελος Καραμπίκας, τόνισε τα εξής:

«Θα γίνουν ειδικά αφιερώματα, ειδικές εκδηλώσεις (τουρισμός-καφές-κρασί) και αρκετά Β2Β με ξένους αγοραστές».

Όπως γνωστοποιήθηκε απ’ τον υπεύθυνο της οργανωτικής εταιρείας, έχουν ήδη κλείσει αρκετές συμμετοχές, ενώ κάλεσε τις επιχειρήσεις να σπεύσουν άμεσα να δηλώσουν συμμετοχή στην κορυφαία αυτή έκθεση της Πελοποννήσου.

Το ανακαινισμένο κτίριο ΓΕΑ Α.Ε. είναι χώρος 8.000 τ.μ. με εύκολη πρόσβαση, ευρύχωρο και ελεύθερο πάρκινγκ 60 στρ. και χώρους κατάλληλους για την άριστη διεξαγωγή της έκθεσης.

Διαθέτει κεντρικό χώρο 300 τ.μ. όπου και θα γίνουν τα εγκαίνια, οι εκδηλώσεις και οι συναυλίες.

Δηλώσεις συμμετοχής στο 2710-227141 και 210 2772244 ή στο e-mail sales @peloponnisosexpo.gr



ΠΗΓΗ:ert.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad