Λουτράκι:Άλλοι καθαρίζουν εθελοντικά και άλλοι «δεν δίνουν δεκάρα για το περιβάλλον» - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Λουτράκι:Άλλοι καθαρίζουν εθελοντικά και άλλοι «δεν δίνουν δεκάρα για το περιβάλλον»


Τον απολογισμό του εθελοντικού καθαρισμού που πραγματοποιήθηκε στις 12 Οκτωβρίου, στη Λίμνη Βουλιαγμένης Λουτρακίου, δημοσιοποίησε ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου – Loutraki Dive Club.

Όπως αναφέρει ο Όμιλος: «Απολογισμός κατάδυσης 32 κιλά ή 465 τεμάχια ρύπανσης κυρίως πλαστικά μπουκάλια και κουτάκια αλουμινίου, καπάκια καφέ, σακούλες, κομμάτια πλαστικό, πετονιές κλπ….! Η ομάδα μας απαρτιζόταν από 3 δύτες και 5 στην ξηρά. Έγινε καθαρισμός και της παραλίας με απογοητευτικά ευρήματα….. πλαστικά διάφορα, πολλά καλαμάκια και πάρα πολλά αποτσίγαρα (περισσότερα από 200) που σημαίνει ότι οι περισσότεροι δεν δίνουν δεκάρα για το περιβάλλον……. !!!!

Παρακαλούνται οι λουόμενοι να σταματήσουν επιτέλους να φυτεύουν «γόπες» στην παραλία, το έχουμε επανειλημμένως πει ότι δεν φυτρώνουν…..φερθείτε στο περιβάλλον με σεβασμό, πάρτε τασάκι μαζί σας ή βρείτε τρόπους να μην ρυπαίνετε!!!!! Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες! Προστατεύουμε αυτό που αγαπάμε! Σεβόμαστε το περιβάλλον. Σταματάμε να ρυπαίνουμε !!! Κοινοποιήστε τις δράσεις μας, ευαισθητοποιήστε τους γύρω σας !!!!».

ΠΗΓΗ:https://www.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad