Πρόγραμμα επιμόρφωσης για τους Κορίνθιους - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Πρόγραμμα επιμόρφωσης για τους Κορίνθιους


Το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου  Πελοποννήσου με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση του «Πανεπιστημίου  της Κοινωνίας» που θα πραγματοποιηθεί για πέμπτη συνεχόμενη ακαδημαϊκή  χρονιά. Πρόκειται για κύκλο 14 διαλέξεων που απευθύνεται στο ευρύ κοινό.  Πολίτες της Κορίνθου, των γειτονικών περιοχών και της Πελοποννήσου θα  έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις και τον προβληματισμό τους  για σύγχρονα ζητήματα της κοινωνίας, της πολιτικής και της οικονομίας με  τη συνδρομή νέων επιστημόνων κι ερευνητών.
Κάθε ενδιαφερόμενος απόφοιτος λυκείου ή και ανώτερης μόρφωσης μπορεί,  κατόπιν δωρεάν εγγραφής με την υποβολή σχετικής αίτησης, να  παρακολουθήσει ελεύθερα τις διαλέξεις που θα δώσουν επισκέπτες  ερευνητές, διδάσκοντες και υποψήφιοι διδάκτορες του Τμήματος. Θα  δίνονται Τετάρτες 18.00-20.00, ξεκινώντας από τις 30 Οκτωβρίου, στις  εγκαταστάσεις του Τμήματος στην Κόρινθο (Αριστοτέλους 1 & Λεωφόρος  Αθηνών). Σ’ όσους παρακολουθήσουν τουλάχιστον 11 διαλέξεις θα χορηγηθεί  βεβαίωση συμμετοχής. Θα δοθεί προτεραιότητα στους αιτούντες που δεν  είναι φοιτητές του Τμήματος (φοιτητές του Τμήματος θα γίνουν δεκτοί  εφόσον προκύψουν κενές θέσεις).
Η υποβολή αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση lib.pedis@uop.gr μέχρι και την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019.
Την αίτηση εγγραφής και το πρόγραμμα των διαλέξεων μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν στη διεύθυνση:  https://pedis.uop.gr/?p=14047.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad