Η Κόρινθος 06 νίκησε με 1-0 τον Αχαρναικό - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Η Κόρινθος 06 νίκησε με 1-0 τον Αχαρναικό


Ύστερα από ένα πλούσιο σε φάσεις παιχνίδι, η Κόρινθος 06, κέρδισε με 1-0 τον μαχητικό και νεανικό Αχαρναικό και έφτασε τις 4 νίκες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ Εθνικής Κατηγορίας.

Αντίθετα, ο Αχαρναικός, γνώρισε την 4η φετινή του ήττα.

Το παιχνίδι του δημοτικού σταδίου Κορίνθου, ήταν γεμάτο από κλασικές ευκαιρίες.

Οι γηπεδούχοι, είχαν δέκα (10) πολύ μεγάλες στιγμές για επίτευξη τέρματος, ενώ και ο Αχαρναικός του Ντανιέλ Μπατίστα, έφτιαξε τρεις (3) μοναδικές ευκαιρίες για γκολ, τόσο στο 0-0, όσο και στο 1-0.

Το τέρμα που έκρινε την ρευστή αναμέτρηση, σημειώθηκε στο 41ο λεπτό.

Ο Γρηγόρης Ράπτης, βρέθηκε στο χορτάρι σε μαρκάρισμα αμυντικού της ομάδας του Αχαρναικού, με τον διαιτητή Ηλία Κόκκορη (Αρκαδίας), να αποφασίσει -ορθώς- αντικανονικό παίξιμο και να σφυρίζει άμεσα την παράβαση (πέναλτι).

Ο ίδιος παίκτης, εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και σκόραρε (1-0).

Πέρα απ’ το τέρμα, ο αγώνας είχε πολλές ευκαιρίες. Χάθηκαν στην κυριολεξία, κραυγαλέες ευκαιρίες.

Κρατήστε τις φάσεις του Γρηγόρη Ράπτη (26ο), του Μάριου Αγγελόπουλου (30ο), του Χρήστου Κατσούκη (33ο), για τους γηπεδούχους και αυτές των Κ. Κιρτζιαλίδη (27ο), Φέρι (54ο) και Π. Δούμουρα (83ο), για τους φιλοξενούμενους.

Φυσικά, έλαβαν χώρα και άλλες ευκαιρίες, όπως αυτές της Κορίνθου:

(Αγγελόπουλος-Ράπτης 9ο), ο(Αγγελόπουλος 58ο), (Αγγελόπουλος 63ο), (Δημητρίου 64ο). Οι νικητές, είχαν στο πρώτο μέρος την εδαφική υπεροχή, ενώ η ομάδα απ’ τις Αχαρνές, έκανε περισσότερο αισθητή την παρουσία της, στο πρώτο εικοσάλεπτο της επανάληψης, χωρίς να σημαίνει ότι δεν πάλεψε, μέχρι και το τελευταίο λεπτό της δραματικής (όπως εξελίχθηκε) αναμέτρησης.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06
(Μπάμπης Πάτρας)

Μάνος, Κωστόπουλος, Φίλης, Ντερτιλής, Δημητρίου, Κουινελής (75ο Τσατσόπουλος), Αγγελόπουλος (85ο Παπανικολάου), Τσιριγώτης, Γεωργίου Γ. (92ο Βασιλείου), Ράπτης, Κατσούκης (68ο Μαγγίνας).

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ
(Ντανιέλ Μπατίστα)

Γκιμούσης, Πατέρνι (77ο Αμπάρας), Τασιούλης, Μεγαλοοικονόμου, Δούμουρας, Κυριακίδης, Κιρτζιαλλίδης (69ο Στραβομήτης), Σαρηγιάννης (46ο Σχουρλής), Τσεβάς, Πλαβούκος, Φέρι.


ΠΗΓΗ:ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad