Ο Γιάννης Πανούσης «βλέπει» τον Παπανδρέου να ξαναπαίρνει το ΠΑΣΟΚ - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Ο Γιάννης Πανούσης «βλέπει» τον Παπανδρέου να ξαναπαίρνει το ΠΑΣΟΚ


«Το ΠΑΣΟΚ είναι μαγαζί γωνία. Δεν πεθαίνει» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός.

Για όλους και για όλα μίλησε ο Γιάννης Πανούσης, τώρα που δεν ασχολείται πια με την πολιτική και έχει πάρει τις αποστάσεις του.

Μεταξύ των «προβλέψεών» του ήταν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου «θα ξαναπάρει το ΠΑΣΟΚ με κάποιο τρόπο. Θα κάνει μια κίνηση που πιθανόν δε τη σκεφτόμαστε. Δε θα κάτσει να κάνει αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη».

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι ούτε ο Κώστας Καραμανλής -ο οποίος όπως παρατήρησε, εμφανίστηκε εκ νέου τελευταία – προτίθεται να αφήσει τον καραμανλισμό.

Ο καθηγητής Εγκληματολογίας εκτίμησε ότι ο κύκλος του ΠΑΣΟΚ έκλεισε αφότου προσέφερε πολλά θετικά στην χώρα καθώς ολοκλήρωσε τον ιστορικό του ρόλο. «Εφτασε όμως η ώρα που με χειρισμούς ή από συγκυρία έκλεισε ο κύκλος. Δεν ξέρουν πώς θα τον κλείσουν» είπε χαρακτηριστικά στο One Channel και την Αθηναΐδα Νέγκα. Παράλληλα όμως υποστήριξε πως «το ΠΑΣΟΚ είναι μαγαζί γωνία. Και είναι το κέντρο του παπανδρεϊσμού. Δεν πεθαίνει».

Εξήγησε δε ότι στη χώρα μας είχαμε δύο οικογένειες και πολιτικές τάσεις: Τον παπανδρεϊσμό και τον καραμανλισμό. «Τώρα, εμφανίζεται και μια νέα γενιά, ο μητσοτακισμός. Αλλά για την ώρα υπάρχουν δύο σχολές. Αυτές οι δύο σκέψεις πολιτικής δύσκολα θα πεθάνουν».

Από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείψει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας, με τον κ. Πανούση να αναφέρει ότι ο μετασχηματισμός στο κόμμα της Κουμουνδούρου γίνεται για να ξαναβγεί πρωθυπουργός ο πρόεδρός του.

Εκτίμησε τέλος ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης «κάθεται στη γωνία και περιμένει να πάρει τον ΣΥΡΙΖΑ. Ή ό,τι μείνει από την εσωτερική σύγκρουση του ΣΥΡΙΖΑ, ό,τι προκύψει από διασπάσεις ή νέες ομαδοποιήσεις του».



ΠΗΓΗ:.altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad