Κυνηγός πάλεψε με αγριογούρουνο στην Αργολίδα – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Κυνηγός πάλεψε με αγριογούρουνο στην Αργολίδα – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο


Ο άνδρας έπεσε αιμόφυρτος κάτω και σφάδαζε στον πόνο

Κυνηγοί ξεκίνησαν για το καθιερωμένο κυνήγι αγριόχοιρου στην περιοχή Σκαφιδάκι της Αργολίδας, αλλά αυτή τη φορά το χόμπι τους δεν είχε καλή εξέλιξη. Θα μπορούσε μάλιστα, το κυνήγι να εξελιχθεί σε τραγωδία, καθώς ένα αγριογούρουνο επιτέθηκε σε έναν από την παρέα και το θύμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ναυπλίου. Φέρεται να έχει τρία σπασμένα πλευρά και ένα πολύ επικίνδυνο χτύπημα στο διάφραγμα ένα μόλις εκατοστό μακριά απόν πνεύμονα.

Το περιστατικό συνέβη νωρίς το πρωί της Κυριακής (01/12). Συγκεκριμένα, ο κυνηγός προσπάθησε να τουφεκίσει το ζώο, αλλά η καραμπίνα έπαθε εμπλοκή. Ακολούθησε μάχη σώμα με σώμα με το μεγαλόσωμο ζώο.

Τελικά, ένας άλλος κυνηγός από κοντινό καρτέρι βρήκε τον άτυχο κυνηγό αιμόφυρτο να σφαδάζει από τους πόνους. Η ομάδα τον μετέφερε με ένα αγροτικό μέχρι τους Μύλους Αργολίδας και από εκεί με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.

«Τον είχε χτυπήσει αγριογούρουνο στα πλευρά και είχε αναδειχτεί αίμα στον περί πνευμονικό χώρο. Νοσηλεύεται ακόμη σε σταθερή κατάσταση», δήλωσε η Γεωργία Παναγοπούλου Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας Γενικού νοσοκομείου Αργολίδα. Πάνω στην ατυχία του ο κυνηγός στάθηκε τυχερός, καθώς σύμφωνα με τους γιατρούς αν είχε χτυπηθεί ο πνεύμονας θα είχε κινδυνεύσει η ζωή του.

(πληροφορίες από argolikeseidhseis.gr, star.gr, ihunt.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad