Δεινός σουτέρ ο Χρίστος Δήμας -Κέρδισε στα τρίποντα - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Δεινός σουτέρ ο Χρίστος Δήμας -Κέρδισε στα τρίποντα


Οι βουλευτές της ΝΔ κέρδισαν την ΟΝΝΕΔ σε αγώνα μπάσκετ για την Κιβωτό του Κόσμου

Η ομάδα μπάσκετ της ΟΝΝΕΔ υποδέχτηκε την ομάδα μπάσκετ στελεχών της ΝΔ σε έναν αγώνα τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν στην Κιβωτό του Κόσμου.


Τα μέλη της ΟΝΝΕΔ με προπονητή τον πρόεδρο της Οργάνωσης Παύλο Μαρινάκη βρέθηκαν αντιμέτωποι με βουλευτές, υπουργούς και μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ στο κλειστό γήπεδο του Μέτς στην Αθήνα.

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ της ΟΝΝΕΔ με βουλευτές και στελέχη της ΝΔ για την Κιβωτό του Κόσμου

Οι Λευτέρης Αυγενάκης, Χρήστος Δήμας, Στάθης Κωνσταντινίδης, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Παναγιώτης Αλεξόπουλος, Σπύρος Πνευματικός, Ξενοφών Μπαραλιάκος, Χρήστος Δερμετζόπουλος, Γιάννης Μελάς μαζί με το Χρήστο Καπετάνο, τους παλαίμαχους μπασκετμπολίστες Ανδρέα Γλυγνιαδάκη και Δημήτρη Παπανικολάου και με προπονητή τον Χάρη Θεοχάρη, άφησαν για λίγο τα έδρανα, τα γραφεία και τις υποχρεώσεις, για να συνδράμουν στην πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ και το έργο της Κιβωτού του Κόσμου.
Για την ιστορία, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, με τους υπουργούς και βουλευτές να εντυπωσιάζουν στο διαγωνισμό τριπόντων, ενώ μεγάλοι κερδισμένοι της βραδιάς αναδείχθηκαν τα 500 παιδιά και οι 200 οικογένειες που εξυπηρετεί καθημερινά μέσω των επισιτιστικών και άλλων προγραμμάτων της η Κιβωτός του Κόσμου, με την εξαιρετική δουλειά και την αυταπάρνηση του Πατέρα Αντώνιου.

Δεινός σουτέρ ο Δήμας -Κέρδισε στα τρίποντα

Στο ημίχρονο έγινε Διαγωνισμός τρίποντων με νικητή τον Χριστό Δήμα που αποδείχτηκε δεινός σουτέρ και πήρε τα συγχαρητήρια ακόμα και του Δημήτρη Παπανικολάου και του Ανδρέα Γλυνιαδάκη.

Εικόνες από την αναμέτρηση της ΟΝΝΕΔ με βουλευτές και στελέχη της ΝΔ

Ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης σε ρόλο προπονητή. Από πίσω του ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο υφυπουργός Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ


Για την ομάδα της ΟΝΝΕΔ ρόλο προπονητή ανέλαβε ο πρόεδρος, Π. Μαρινάκης.

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ο υφυπουργός Μεταφορών σε φάση από την αναμέτρηση -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος 

Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad