ΑΣΠ Κόρινθος:Εντός έδρας ήττα από τη Λαμία – Σοβαρός τραυματισμός για την Μαργαρίτη - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

ΑΣΠ Κόρινθος:Εντός έδρας ήττα από τη Λαμία – Σοβαρός τραυματισμός για την Μαργαρίτη


Παρά το ότι ο ΑΣΠ Κόρινθος βρέθηκε μπροστά με 1-0 σετ, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση κόντρα στην Λαμία στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Pre League Γυναικών, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με το τελικό 1-3 να αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο στο δεύτερο, όσο και στο τρίτο σετ, τα κορίτσια του Αρη Ανδρεόπουλου το πάλεψαν αρκετά και όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Η αναμέτρηση στιγματίστηκε εκ του αποτελέσματος από τον σοβαρό τραυματισμό της Μαριάννας Μαργαρίτη, η οποία δεν κατάλαβε την σοβαρότητα καθώς ήταν ζεστή και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Δευτέρα επιβεβαίωσαν το χειρότερο δυνατό σενάριο για την ομάδα μας. Υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο κ. Ανδρεόπουλος έχει πλέον να διαχειριστεί μια αρκετά δύσκολη κατάσταση, καθώς είχε προηγηθεί ο σοβαρός τραυματισμός της Στέλλας Λαγουδάκη.

Οι “ερυθρόλευκες” συνεχίζουν την προσπάθεια παραμονής στην Pre League και για την 10η αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον ΦΟ Βριλησσίων.

ΑΣΠ Κόρινθος – ΑΟ Λαμίας 2013 1-3 (27-25, 19-25, 21-25, 06-25)

ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Ανδρεόπουλος): Γιώτα, Λιουτίκοβα, Αλατζάκη, Παναγοπούλου, Πατουχέα, Αποστολάκη / Μαργαρίτη (λ), Βακάλογλου, Ελευθερίου.
ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ 2013 (Αγγέλης): Παπαδοπούλου, Σαββίδου, Νούσια, Παπαμίχου, Κόγιτς, Φαλιάγκα / Μάρκου (λ), Κλέτσα (λ), Καϊμάκη.

http://korinthosvolley.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad