Κόρινθος: Εξιχνίαση περιπτώσεων απάτης - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Κόρινθος: Εξιχνίαση περιπτώσεων απάτης


Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, δύο (2) περιπτώσεις απάτης, στην Κόρινθο Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη, στις 12.12.2019 το μεσημέρι, 47χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, ο οποίος, αρχικά, εντοπίστηκε στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη, η οποία περιλαμβάνει και τρεις (3) ακόμη ημεδαπούς, ηλικίας, 36, 41 και 49 ετών, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, προέκυψε ότι οι ανωτέρω δράστες, παραθέτοντας ψευδή στοιχεία ως αληθή, με το πρόσχημα της αγοραπωλησίας αντικειμένων σημαντικής αξίας, εξαπατούσαν άτομα με σκοπό το παράνομο περιουσιακό όφελος.

Από την μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, εξακριβώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι, κατά το χρονικό διάστημα από την 9.12.2019 έως και την 12.12.2019, στην Κόρινθο Κορινθίας, διέπραξαν συνολικά δύο (2) περιπτώσεις απάτης, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος, που ξεπερνά τις -130.000- ευρώ.

Επιπλέον, κατασχέθηκε και ένα (1) όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad