Σπάρτη: Σχεδιάζουν τον Λεωνίδα, τους 300 με καφέ και στοχεύουν σε ρεκόρ γκίνες - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Σπάρτη: Σχεδιάζουν τον Λεωνίδα, τους 300 με καφέ και στοχεύουν σε ρεκόρ γκίνεςΠροσπάθεια παγκοσμίου ρεκόρ GUINNESS, για το μεγαλύτερο έργο τέχνης »ζωγραφικής με καφέ» στον κόσμο.

Η επίσημη ανακοίνωση του δήμου Σπάρτης, για το γεγονός που πρόκειται να συμβεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, προκαλεί ενδιαφέρον, αλλά και συζητήσεις.

Ετοιμάζεται μεγάλο σχέδιο που θα απεικονίζει τον βασιλιά Λεωνίδα και τους 300 πολεμιστές του, με αφορμή τους εορτασμούς για τα 2.500 χρόνια απ’ την θρυλική μάχη των Θερμοπυλών.

Το όλο εγχείρημα, θα επιχειρηθεί να καταγραφεί στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Η ανάρτηση της είδησης έχει ως εξής:

«Για πρώτη φορά, από 4 έως 6 Ιανουαρίου 2020, θα λάβει χώρα στη Σπάρτη, στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου του 1ου Γυμνασίου Σπάρτης, διαγωνισμός για το βιβλίο Γκίνες.

Συγκεκριμένα θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε τον καλλιτέχνη να κατασκευάζει με φυσικά υλικά του καφέ, το μεγαλύτερο έργο τέχνης στον κόσμο, εμβαδού περίπου 150 τ.μ., το οποίο θα απεικονίζει τον Βασιλιά Λεωνίδα με τους 300 πολεμιστές του και θα είναι αφιερωμένο στην επέτειο των 2500 χρόνων από την μάχη των Θερμοπυλών.

Κατά την διάρκεια της όλης διαδικασίας θα υπάρχουν και κριτές από τον οργανισμό Γκίνες.

Το κοινό θα μπορεί να παρακολουθεί το όλο εγχείρημα καθημερινά, κατά τις ώρες 09.00-18.00, ενώ στις 6 Ιανουαρίου και ώρα 16.00-19.00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης του διαγωνισμού».

ΠΗΓΗ:sparti.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad