Π. Νίκας: “Δεν ήρθα να ψάχνω σκελετούς σε ντουλάπες, ούτε για να κάνω τον εισαγγελέα” - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Π. Νίκας: “Δεν ήρθα να ψάχνω σκελετούς σε ντουλάπες, ούτε για να κάνω τον εισαγγελέα”


“Θέλω να παραλάβω, να ξέρω επακριβώς τι παρέλαβα και το πόρισμα να είναι οδηγός για μια σωστότερη πορεία για την Περιφέρειά μας, καθώς πρέπει να αναδιοργανωθούν πολλά πράγματα”.

Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στη συνέντευξη που έδωσε στην Τρίπολη, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον διαχειριστικό έλεγχο που διενεργείται.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης σημείωσε:

“Τελειώνει ο έλεγχος που διενεργείται από μια εξόχως αξιόπιστη διεθνή εταιρεία. Θέλω να παραλάβω, να ξέρω επακριβώς τι παρέλαβα και το πόρισμα να είναι οδηγός για μια σωστότερη πορεία για την Περιφέρειά μας, καθώς πρέπει να αναδιοργανωθούν πολλά πράγματα

Δεν ήρθα να ψάχνω σκελετούς σε ντουλάπες, ούτε για να κάνω τον εισαγγελέα. Εγώ δεν δικάζω. Θα βγουν συγκεκριμένα πορίσματα

Σας βεβαιώνω ότι θα ήμουν ο ευτυχέστερος των ανθρώπων να μην υπάρχει τίποτα επιλήψιμο και να περιορίζονται όλα στο πολιτικό επίπεδο, ‘γιατί επέλεξες το ένα έργο και όχι το άλλο’. Μακάρι να είναι όλα ωραία και καλά και μακάρι να είμαι εγώ που θα ζητήσω συγνώμη.

Τα πορίσματα θα παραδοθούν στο υψηλότερο επίπεδο πολιτικά. Η διαχείριση του δημόσιου χρήματος είναι πολύ δύσκολη υπόθεση και πρέπει να την κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο”.

ΠΗΓΗ:https://best-tv.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad