Στον υπουργό εσωτερικών η έκθεση οικονομικών πεπραγμένων της Περιφέρειας Πελοποννήσου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Στον υπουργό εσωτερικών η έκθεση οικονομικών πεπραγμένων της Περιφέρειας Πελοποννήσου


Στα χέρια του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου, με τον οποίον ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, συναντήθηκε στην Αθήνα την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου, βρίσκεται πλέον η έκθεση της διεθνούς εταιρείας που έλεγξε τα οικονομικά πεπραγμένα της απελθούσας περιφερειακής αρχής Πελοποννήσου.

“Παρέδωσα επισήμως στον υπουργό την έκθεση από τον έλεγχο της διεθνούς εταιρείας στις οικονομικές δραστηριότητες και δράσεις της απελθούσας περιφερειακής αρχής” δήλωσε ο περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι αντίγραφο της εν λόγω έκθεσης έχει σταλεί και στην Ενιαία Αρχή Διαφάνειας.

“Πλέον, αναμένουμε την αξιολόγηση εκ μέρους της ΕΑΔ της έκθεσης. Εμείς, από την πλευρά μας δεν δίνουμε καμία περαιτέρω διάσταση στο θέμα, δεν μπαίνουμε σε ερμηνείες. Η έρευνα έγινε από μια εξόχως αξιόπιστη εταιρεία με διεθνή παρουσία. Η έκθεση παραδόθηκε, από εκεί και μετά είναι υπόθεση της πολιτείας” πρόσθεσε ο Π. Νίκας, για να σημειώσει καταλήγοντας ότι “εν καιρώ, ύστερα από συνεννόηση με την ΕΑΔ, η έκθεση θα δοθεί και στις παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου”.

από το www.ppel.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad