Περιουσιολόγιο θα συντάξει η περιφέρεια Πελοποννήσου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Περιουσιολόγιο θα συντάξει η περιφέρεια Πελοποννήσου


Στην καταγραφή όλων των ακινήτων ιδιοκτησίας της, θα προβεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου, μέσω των Διευθύνσεων Διοικητικού – Οικονομικού, κάθε Περιφερειακής Ενότητας, προκειμένου μέχρι τα τέλη του ερχόμενου Απριλίου, να έχει έτοιμο ένα στοιχειώδες περιουσιολόγιο.

Αυτό αποφασίστηκε, σε σύσκεψη που έγινε στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και την συμμετοχή των διευθυντών Διοικητικού – Οικονομικού και από τις 5 Περιφερειακές Ενότητες, καθώς -όπως τόνισε ο περιφερειάρχης- “, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει εικόνα όσον αφορά τα ακίνητα της Περιφέρειας, ούτε συγκεκριμένη και συστηματική καταγραφή τους”.

Συγκεκριμένα, στη σύσκεψη, συμφωνήθηκε ότι μέχρι τα τέλη του ερχόμενου μήνα θα παραδοθεί στον περιφερειάρχη, το περιουσιολόγιο, με όλα τα ακίνητα της Περιφέρειας και με τα ιδιαίτερα προβλήματα που ενδεχομένως έχουν κάποια από αυτά.

Μετά την καταγραφή των ακινήτων ιδιοκτησίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στη συνέχεια, θα γίνει αξιολόγηση και αξιοποίησή τους, “κυρίως για την αντιμετώπιση κοινωνικών αναγκών”, επισήμανε ο Π. Νίκας.

ΠΗΓΗ:ppel.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad