Έργα που εγκρίθηκαν στην Κορινθία - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Έργα που εγκρίθηκαν στην Κορινθία


Έργα που αφορούν την Π.Ε. Κορινθίας, ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, στη συνεδρίασή του, στην Τρίπολη.

Ειδικότερα, ύστερα από εισήγηση για την τροποποίηση Π.Δ.Ε. της κατανομής των πιστώσεων του έργου “Αντιπυρικά έργα Π.Ε. Κορινθίας” είναι υπό ένταξη τα εξής:

α) Νέο υποέργο (11ο) με τίτλο “Εργασίες αποψίλωσης βλάστησης και εύφλεκτης ύλης και συντήρηση φύτευσης σε πρανή και ερείσματα εκατέρωθεν εθνικών οδικών αξόνων Π.Ε. Κορινθίας” με προϋπολογισμό και πίστωση 24.800 ευρώ

β) Νέο υποέργο (12ο) με τίτλο “Κατασκευή δεξαμενής πολλαπλών χρήσεων στην περιοχή Βέλου” με προϋπολογισμό και πίστωση 56.000,00 ευρώ.

Εξ άλλου, ύστερα από εισήγηση για την τροποποίηση ΠΔΕ της κατανομής των πιστώσεων του έργου “Σήμανση οδικού δικτύου Π.Ε. Κορινθίας” είναι υπό ένταξη νέο υποέργο (3ο) με προϋπολογισμό και πίστωση 660.000 ευρώ.

Τέλος, από το Περιφερειακό Συμβούλιο, εγκρίθηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης, μεταξύ του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Σικυωνίων και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, για την το έργο που αφορά την ολοκλήρωση του ανασκαφικού προγράμματος για την ανάδειξη της Αγοράς της Αρχαίας Σικυώνας, με προϋπολογισμό 20.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad