Τι γίνεται με τον Προστιακό στο Λουτράκι; - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Τι γίνεται με τον Προστιακό στο Λουτράκι;

 


Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. κ. Χρήστο Παληό με αντικείμενο την πορεία των έργων για την έλευση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο Λουτράκι.

Ο κ. Παληός διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι, ύστερα από συνεχόμενες συναντήσεις του με παράγοντες της Κυβέρνησης, έχει δρομολογηθεί η επίλυση των ζητημάτων που έχουν προκύψει προκειμένου το μεγάλο και ωφέλιμο για την τοπική κοινωνία έργο της σιδηροδρομικής σύνδεσης του Λουτρακίου, να ολοκληρωθεί άμεσα.

Ο κ. Γκιώνης από την πλευρά του, αφού ενημέρωσε τον Πρόεδρο και Δ.Σ. της ΕΡΓΟΣΕ για τις ενέργειες και τις αλλεπάλληλες συναντήσεις που έχει πραγματοποιήσει ο ίδιος προσωπικά με ιθύνοντες της Κυβέρνησης σχετικά με το θέμα, τον ευχαρίστησε θερμά για την ουσιαστική παρέμβασή του στην ολοκλήρωση του έργου του Προαστιακού, ενός έργου αναπτυξιακού χαρακτήρα που αναβαθμίζει οικονομικά και τουριστικά τον Δήμο μας και βελτιώνει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος δήλωσε: «Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να έρθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ο Προαστιακός στο Λουτράκι. Βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με αρμόδιους Υπουργούς, τις αρμόδιες υπηρεσίες και τους ιθύνοντες του ΕΡΓΟΣΕ, του ΟΣΕ και του Πράσινου Ταμείου, προκειμένου το έργο να ολοκληρωθεί άμεσα. Με την υλοποίηση και την πλήρη λειτουργία του έργου, πετυχαίνουμε τη βελτίωση της προσπελασιμότητας, την τόνωση της τοπικής οικονομίας και την ανάπτυξη του Δήμου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad