Δυναμική παρουσία Νίκου Σταυρέλη και στελεχών της “Πνοή Δημιουργίας” στην έκθεση “Κορινθία-Πελοπόννησος 2023” - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Δυναμική παρουσία Νίκου Σταυρέλη και στελεχών της “Πνοή Δημιουργίας” στην έκθεση “Κορινθία-Πελοπόννησος 2023”


  Τη μεγαλύτερη έκθεση για το ελληνικό επιχειρείν στην Κόρινθο επισκέφτηκε η πολυμελής ομάδα της παράταξης ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Σταυρέλης την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, δίνοντας δυναμικό παρόν στην «ΚΟΡΙΝΘΙΑ-ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ  2023» 
Ο κος Σταυρέλης βρέθηκε για δεύτερη φορά στην Έκθεση του Επιμελητηρίου Κορινθίας -καθώς ήταν παρών και στα εγκαίνια-, επισκέφτηκε όλα τα εκθεσιακά περίπτερα και συνομίλησε με τους εκθέτες που του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή, ακούγοντας τους προβληματισμούς τους, αλλά και το όραμά τους για το μέλλον και την εξωστρέφεια του κορινθιακού επιχειρείν.

  «Στόχος μας είναι να δοθεί μια νέα δημιουργική πνοή στην επιχειρηματικότητα του τόπου μας, έπειτα από τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας, του πολέμου και της ενεργειακής κρίσης. Γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα των γηγενών επιχειρηματιών, καθώς και τις προσπάθειές τους για την οικονομική ανάκαμψη. Ήμουν από την πρώτη στιγμή δίπλα τους, στηρίξαμε δυναμικά και την πρωτοβουλία της Έκθεσης στο δημοτικό συμβούλιο και θα είμαι δίπλα τους για όσο χρειαστεί, μέχρι η Κόρινθος να γίνει τόπος ανάπτυξης, επενδύσεων, επιχειρηματικής καινοτομίας και εξωστρέφειας.


 Οι Κορίνθιοι επιχειρηματίες είναι άνθρωποι με πείσμα, αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουν, παράγουν και εμπορεύονται προϊόντα με προστιθέμενη αξία και αυτό πρέπει να γίνει γνωστό όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό» δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων, αναφερόμενος παράλληλα και στην σπουδαιότητα της Έκθεσης που αποτελεί «σήμα κατατεθέν» της πόλης μας και προάγει την ενεργητικότητα της ελληνικής επιχείρησης, την εξωστρέφεια και την εμπορική ανταγωνιστικότητα.

 

 Επιπλέον, ο κος Σταυρέλης κέρδισε τις εντυπώσεις με την απλότητα και το προσιτό του χαρακτήρα, γεγονός που τον καθιστά ένα από τα πλέον αγαπητά πρόσωπα, «κοινής αποδοχής» της τοπικής κοινωνίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad