Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με μουσικοθεατρική παράσταση στον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με μουσικοθεατρική παράσταση στον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου

 


Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ” O ΒΕΛΛΕΡΕΦΩΝ” ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ   σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων   και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας   διοργανώνει την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023, ώρα 21.00 στην Αρχαία Κόρινθο…..στο Ναό του Απόλλωνα, στον Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Κορίνθου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής την μουσικοθεατρική παράσταση “Αναμνήσεις Ποίησης”.

Στο βάθος των αιώνων η ποίηση, ως μέρος της λογοτεχνίας, είναι ένα από τα σπουδαιότερα εκφραστικά μέσα του ανθρώπου. Ο ρόλος της είναι λυτρωτικός, παιδαγωγικός, μορφωτικός ενώ ενεργοποιεί την αισθητική και τη φαντασία μας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, έρχεται μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη μνήμη, ήχους, εικόνες και αφηγηματικές δράσεις να μας ταξιδέψει σε ό,τι έχουμε αγαπήσει, με θέα το μοναδικό μνημείο του Αρχαίου Ναού του Απόλλωνα.

Δημιουργική σκέψη και όνειρο συναντιούνται με τη Μάρω Θεοδωράκη στο πιάνο, τον Άρη Σταύρου, στο τραγούδι και δυο ηθοποιούς οι οποίοι θα ζωντανέψουν τη γλώσσα και τους στοχασμούς των ποιητών μας .

Σας περιμένουμε συνοδοιπόρους σε αυτό το ξεχωριστό ταξίδι!!!

Συντελεστές:

Μουσική επιμέλεια: Μάρω Θεοδωράκη

Σκηνοθετική επιμέλεια: Άρης Σταύρου

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Άρης Σταύρου, Μυρτώ Καπώλη , Panos Liountris

στο πιάνο η Μάρω Θεοδωράκη

Είσοδος ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad