Πέντε τρόποι για να την βγάλεις σχεδόν τζάμπα στις διακοπές - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Πέντε τρόποι για να την βγάλεις σχεδόν τζάμπα στις διακοπές


 

 Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μία περιουσία για να περάσεις λίγες ημέρες χαλάρωσης.

Ας μιλήσουμε επιτέλους με ειλικρίνεια. Οι διακοπές δεν είναι απλώς πολυτέλεια είναι ανάγκη. Ανάγκη για ξεκούραση. Ανάγκη για ηρεμία. Ανάγκη για απόλαυση. Ανάγκη για να ξεφύγουμε από την σκληρή καθημερινότητα που μας «πνίγει». Ωστόσο μια ματιά στις τιμές που παίζουν σε ακτοπλοϊκά, δωμάτια και σε συνδυασμό με την απίστευτη ακρίβεια, οι διακοπές θυμίζουν άπιαστο όνειρο για την πλειοψηφία. Εκτός κι αν ακολουθήσουμε τον... έξυπνο δρόμο και καταφέρουμε να κατεβάσουμε το μπάτζετ. Αυτό μπορεί να συμβεί με πέντε απλούς τρόπους, τους οποίους θα διαβάσεις παρακάτω.


Μέρη που δεν πάνε οι πολλοί
Μύκονος, Πάρος, Σαντορίνη, Νάξος, Ίος. Μέρη που πάει όλος ο κόσμος. Μέρη απαγορευτικά σύμφωνα με τον νόμο περί προσφοράς και ζήτησης. Επισκέψου μέρη στην ηπειρωτική Ελλάδα που είναι πραγματικοί Παράδεισοι. Μέρη που δεν στηρίζονται αποκλειστικά στον τουρισμό και θα σου αποκαλύψουν εκπλήξεις και πολυτέλειες στην καλύτερη τιμή.


Πάρε άδειο Ιούνιο ή Σεπτέμβριο
Ιούλιος και Αύγουστος οι μήνες που αδειάζει η Αθήνα και όλοι βρίσκονται στα νησιά. Η σεζόν που οι επιχειρηματίες θέλουν να βγάλουν όσο το δυνατόν περισσότερα. Η σεζόν που είναι απαγορευτική πλέον. Πάρε άδεια τον Ιούνιο ή τον Σεπτέμβριο και απολαύσε τα ελληνικά νησιά σαν Βασιλιάς. Λιγότερος κόσμος, καλύτερη περιποίηση, άνεση, ξεκούραση.


Απέφυγε τα δωμάτια ξενοδοχείου
Το camping θα ήταν η καλύτερη λύση αλλά δεν είμαστε όλοι φαν. Αν είστε μεγάλη παρέα ή έχεις οικογένεια, το να νοικιάσεις 2-3 δωμάτια θα σου κοστίσει ακριβά. Προτίμησε να νοικιάσεις ένα σπίτι, το οποίο σου παρέχει και κουζίνα. Κάτι που σημαίνει ότι μπορείς να μαγειρεύεις χωρίς να ξοδεύεις μια περιουσία.

Όχι συνέχεια φαγητό απ’ έξω
Το φαγητό στις ταβέρνες του νησιού είναι ίσως από τις μεγαλύτερες απολαύσεις. Αλλά οι απολαύσεις, πληρώνονται. Αν είσαι αρκετές μέρες στις διακοπές, καλό θα είναι να φτιάξεις ένα πρόγραμμα ώστε να τρως όσο το δυνατόν λιγότερο απ’ έξω. Μπορείς να αγοράσεις κάποια πράγματα από το μίνι μάρκετ και να μαγειρέψεις στην κουζίνα, όπως αναφέραμε παραπάνω.

  
Ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών
Μπορεί στην αρχή να σου φαντάζει μεγάλο το ποσό αλλά όταν φτάνει η στιγμή να κάνεις το ταμείο, θα δεις ότι ξόδεψες λιγότερα. Επέλεξε ένα ολοκληρωμένο πακέτο που παρέχει εισιτήρια, φαγητό, έξοδο. Το να φτιάξεις μόνος σου το πρόγραμμα είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ξεφύγεις από το μπάτζετ που είχες αρχικά στο μυαλό σου. Διότι οι πειρασμοί είναι πολλοί στις διακοπές. Το πακέτο διακοπών που έχει φροντίσει για όλα αυτά για εμάς θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και του ψαξίματος αλλά και των χρημάτων.

Πηγή: ratpack.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad