Μητσοτάκης: Σήμερα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Μητσοτάκης: Σήμερα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων


 

Δεύτερο μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον θρίαμβο της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές, έξω από τα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς.

Εκλογές 2023: «Σήμερα θα γιορτάσουμε και αύριο θα σηκώσουμε τα μανίκια»

 
«Για δεύτερη φορά όλη η Ελλάδα είναι μπλε. Θέλω να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην καθεμία και τον καθένα, στα κομματικά μας στελέχη, ξέρω πόσο πολύ κουραστήκατε κάνοντας δύο εκλογικούς αγώνες όμως σήμερα το αποτέλεσμα δικαίωσε τις προσπάθειές μας. Ο ελληνικός λαός μας εμπιστεύτηκε για δεύτερη φορά και μας έδωσε ισχυρή εντολή να πάμε σταθερά τολμηρά μπροστά.

«Για μένα η ημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα συγκινητική. Για πρώτη φορά η ΝΔ καταφέρει μέσα σε μία 4ετία να αυξήσει τα ποσοστά της. Να κερδίσει περισσότερους φίλους αλλά κυρίως αυτό που πετύχαμε είναι να κλείσουμε οριστικά τον κύκλο του διχασμού και της τοξικότητας».

«Θέλω να ξέρετε ότι η ευθύνη που αισθάνομαι είναι πολλή βαριά. Σήμερα θα γιορτάσουμε και αύριο θα σηκώσουμε τα μανίκια και θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».


«Αυτό το οποίο θα ζητήσω και πάλι είναι να είμαστε προσγειωμένοι. Οι πολίτες απαιτούν από εμάς να σκύψουμε στα προβλήματα και ντα λύσουμε. Σήμερα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad