Ποιον θα επιστρατεύσει το ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου; - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Ποιον θα επιστρατεύσει το ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου;


    

«Ανάβει» μηχανές εν όψει της εκλογικής μάχης του Οκτωβρίου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση το ΠΑΣΟΚ

Χθες ανακοινώθηκε και συνεδρίασε μάλιστα για πρώτη φορά, η επιτροπή αυτοδιοίκησης του κόμματος, υπό τον Κώστα Σκανδαλίδη με τη συμμετοχή έμπειρων αλλά και νέων στελεχών. Μετέχουν οι Βαγγέλης Αργύρης, Βασίλης Βαλασόπουλος, Καλλιόπη Γιαννοπούλου, Σίμος Δανιηλίδης, Πάρις Κουκουλόπουλος, Γαβριήλ Κουρής, Ξενοφών Μανιατογιάννης, Νίκος Μήλης, Κατερίνα Μπατζελή, Μανώλης Όθωνας, Κων/νος Παπαγεωργίου, Γιώργος Πετρίδης, Νίκος Σαλαγιάννης, Χριστίνα Σταρακά, Δημήτρης Τσιμπανάκος, Αναστάσιος Χειβιδόπουλος ενώ την υψηλή εποπτεία έχει ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

 Στην παρθενική συνεδρίαση έγινε μια πρώτη καταγραφή των δεδομένων – αρχικά στις περιφέρειες – χωρίς να πέσουν ονόματα στο τραπέζι.

Κοινός τόπος των 16 της επιτροπής αυτοδιοίκησης ήταν ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να δώσει τη μάχη στις περιφέρειες με ευρύτερα σχήματα – χωρίς κεντρική συμφωνία με άλλο κόμμα και ιδίως τον ΣΥΡΙΖΑ – με υποψηφίους που να έχουν πολιτική σηματοδότηση.

Για την Πελοπόννησο ακούγεται το όνομα του προέδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλη Ξυγκώρου ο οποίος δείχνει να ενδιαφέρεται πολλώ μάλλον καθώς ακούγεται ότι έχει και την αποδοχή μερίδας στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ωστόσο στη Χ. Τρικούπη μελετούν και τις υποψηφιότητες της Κατερίνας Ταγαρά που βγήκε βουλευτής Κορίνθου στις εκλογές του Μαΐου, πρώτη σε σταυρούς, ωστόσο στις κάλπες του Ιουνίου το ΠΑΣΟΚ δεν έβγαλε την συγκεκριμένη έδρα, και του Παναγιώτη Αδαμόπουλου που «έπαθε» το ίδιο στην Μεσσηνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad