Γ. Οικονόμου: "Δεν εμπιστεύομαι τον Δήμαρχο. Δεν λέει ποτέ την αλήθεια" - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Γ. Οικονόμου: "Δεν εμπιστεύομαι τον Δήμαρχο. Δεν λέει ποτέ την αλήθεια"


 

 Σε μία κίνηση επίδειξης ισχύος προχώρησε ο ΠΑΣ αφού ανανέωσε μέσα σε λίγες ώρες το μισό από το υπάρχον ρόστερ του. Το Δ.Σ. συνομίλησε με τους παίκτες και ήρθε σε συμφωνία με όλους τους.
Αυτό δείχνει το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα καθώς και την τεράστια δυναμικότητα της Κορίνθου. Αναμένονται αναλυτικά οι ανακοινώσεις των παικτών.

Στηρίζουμε το όνειρο !

Για την έναρξη την νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς μας μίλησαν στο corinthoscity.gr ο Επιχειρηματίας κ. Γιώργος Πιέτρης Αντιπρόεδρος του ΠΑΣ Κόρινθος, ο οποίος είπε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα είναι το γήπεδο που λόγω της κατάστασης του Δημοτικού Σταδίου Κορίνθου θα αναγκαστούν να ζητήσουν από το γειτονικό Δήμο Λουτρακίου να χρησιμοποιούν το Δημοτικό Στάδιο Λουτρακίου ¨ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΩΔΗΣ¨ και ο Επιχειρηματίας & Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Γιώργος  Οικονόμου Ταμίας του ΠΑΣ Κόρινθος ο οποίος διαβεβαίωσε πως :
Μέχρι τέλους Σεπτέμβρη ο ΠΑΣ Κόρινθος θα έχει δικό του γήπεδο, ενώ όσο αφορά την συνεργασία της ομάδας με την Δημοτική αρχή, δήλωσε πως:
Δεν εμπιστεύεται τον Δήμαρχο Κορινθίων! Δεν λέει ποτέ αλήθεια.

Όσο αφορά την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας θα γίνει στις 24 Ιουλίου.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad