Τουρισμός για Όλους: Νέα ευκαιρία για οικονομικές διακοπές – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις στο tourism4all - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Τουρισμός για Όλους: Νέα ευκαιρία για οικονομικές διακοπές – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις στο tourism4all


  Μετά τα οριστικά αποτελέσματα του κοινωνικού τουρισμού, σειρά παίρνει ο Τουρισμός για Όλους με την πλατφόρμα tourism4all να αναμένεται να ανοίξει μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Οι δυνητικά δικαιούχοι θα μπορούν να κάνουν αίτηση για επιδότηση των καλοκαιρινών τους διακοπών, με βασική προϋπόθεση πως δεν έχουν κληρωθεί σε άλλα προγράμματα που έτρεξαν το προηγούμενο διάστημα, όπως ο Κοινωνικός Τουρισμός. Η κλήρωση αναμένεται να γίνει περίπου μια εβδομάδα, μετά τη λήξη της προθεσμίας για τις αιτήσεις.

Η φοροτεχνικός κα Φιλοθέη Μακριδάκη μίλησε στο Newsbeast, για τα όσα πρέπιε να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι του προγράμματος. «Οι δικαιούχοι θα εκδώσουν μία άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα επιλέξουν» ανέφερε χαρακτηριστικά η φοροτεχνικός και πρόσθεσε: «Η πλατφόρμα για τις αιτήσεις αναμένεται να ανοίξει αυτήν την εβδομάδα και όπως και πέρσι θα γίνει ανάλογα τον ΑΦΜ. Μετά την ολοκλήρωση των αιτήσεων, θα μεσολαβήσει ένα διάστημα 7-10 ημερών, οπότε και θα γίνει η κλήρωση και θα αρχίσουν οι δικαιούχοι να λαμβάνουν SMS με τα voucher» σημείωσε η κα Μαριδάκη.
Δικαιούχοι και εισοδηματικά κριτήρια
Το πρόγραμμα αφορά σε 200.000 πολίτες που πρέπει να καλύπτουν τα κάτωθι εισοδηματικά κριτήρια. Αναλυτικά, όπως διευκρινίζει η κα Μακριδάκη αυτά είναι:

Αναλυτικά:

ΑΤΟΜΙΚΟ (+ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΕΣ)

ΧΩΡΙΣ ΤΕΚΝΑ 16.000 ευρώ
ΜΕ 1 ΤΕΚΝΟ 17.500 ευρώ
ΜΕ 2 ΤΕΚΝΑ 19.000 ευρώ
ΜΕ 3 ΤΕΚΝΑ 21.000 ευρώ
ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ 26.000 ευρώ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ (ΕΓΓΑΜΟΙ +ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ)

ΧΩΡΙΣ ΤΕΚΝΑ 28.000 ευρώ
ΜΕ 1 ΤΕΚΝΟ 29.500 ευρώ
ΜΕ 2 ΤΕΚΝΑ 31.000 ευρώ
ΜΕ 3 ΤΕΚΝΑ 33.000 ευρώ
ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ 38.000 ευρώ


Ωστόσο, όπως επισημαίνει η φοροτεχνικός: «το voucher των 150 ευρώ που δίνει ο Τουρισμός για Όλους μπορεί να γίνει σε όλα τα καταλύματα της χώρας, αλλά δεν ισχύει για εισιτήρια και εστίαση» τόνισε.


Πώς κατεβάζετε το voucher

Αναφορικά με τη διαδικασία για πώς θα παραλάβετε την επιταγή η φοροτεχνικός επισημαίνει: «Εφόσον λάβετε την ενημέρωση μέσω email ή SMS ότι η κάρτα σας είναι έτοιμη, θα πρέπει να τη δείτε μέσα στην πλατφόρμα της Viva Wallet. Αναλυτικά:

Αν έχετε λογαριασμό Viva Wallet:

Επιλέξτε στο email που λάβατε το σύνδεσμο «Δες το Τουρισμός για όλους Pass σου»
Πραγματοποιήστε είσοδο με το κινητό σας τηλέφωνο και το password σας
Επιλέξτε την ένδειξη Tourismos For All Pass


Αν δεν έχετε λογαριασμό Viva Wallet:

Επιλέξτε στο email που λάβατε το σύνδεσμο «Ενεργοποίησε το Τουρισμός για όλους Pass σου»
Δημιουργήστε τον κωδικό πρόσβασης σας ο οποίος θα πρέπει να αποτελείται από 5 έως 16 χαρακτήρες και να περιέχει τουλάχιστον ένα ψηφίο και έναν ειδικό χαρακτήρα
Καταχωρήστε ξανά τον κωδικό πρόσβασης για επιβεβαίωση
Καταχωρήστε τον κωδικό που λάβατε μέσω SMS στο κινητό σας τηλέφωνο και επιλέξτε Επιβεβαίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad