Φωτιά σε βυτιοφόρο με 7 τόνους υγραέριο στην Κακιά Σκάλα - Κλειστή η Αθηνών-Κορίνθου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Φωτιά σε βυτιοφόρο με 7 τόνους υγραέριο στην Κακιά Σκάλα - Κλειστή η Αθηνών-Κορίνθου

 


Πληροφορίες ότι έχει εντοπιστεί διαρροή υγραερίου - Διακοπή κυκλοφορίας και στον προαστιακό - Στο ρεύμα προς Κόρινθο το βυτιοφόρο που έπιασε φωτιά

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης σε βυτιοφόρο λίγο πριν το πρώτο τούνελ της Κακιάς Σκάλας στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Όπως μετέδωσε το MEGA το βυτιοφόρο μεταφέρει 7,2 τόνους υγραέριο κίνησης. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά έχει περιοριστεί, ωστόσο έχει παρατηρηθεί διαρροή για την οποία γίνεται προσπάθεια να εντοπιστεί το ακριβές σημείο με θερμική κάμερα.

Οι πυροσβέστες που βρίσκονται στο σημείο προχώρησαν σε διαβροχή από απόσταση ασφαλείας ενώ η «γυμνή» φλόγα έχει περιοριστεί. Κατά τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά μεταδόθηκε από τον χώρο της καμπίνας.
Λόγω της φωτιάς η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού.

Συγκεκριμένα η κυκλοφορία έχει διακοπεί στο ρεύμα προς Κόρινθο από τον κόμβο Κινέτττας στο 42ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού ενώ προς Αθήνα η κυκλοφορία έχει διακοπεί από τον κόμβο Μεγάρων, στο 50,5ο χιλιόμετρο.

Ο οδηγός του βυτιοφόρου είναι καλά στην υγεία του καθώς κατάφερε να απομακρυνθεί έγκαιρα από το όχημα.


 Η ανακοίνωση από την Ολυμπία Οδό

Με εντολή της Τροχαίας, ανακοινώνεται διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα λόγω φωτιάς σε βυτιοφόρο στο 46ο χλμ. προς Πάτρα. Γίνεται εκτροπή κυκλοφορίας στην ΠΕΟ στον Κόμβο Μεγάρων (προς Κόρινθο) και στον κόμβο Κινέτας (προς Αθήνα).

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς που βρίσκονται στο δρόμο να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή και εκείνους που δεν έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους ακόμα να το αναβάλλουν προσωρινά μέχρι νεοτέρας.

Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της πυροσβεστικής η φωτιά στο βυτιοφόρο εκδηλώθηκε στο 45,7 χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής οδού Αθηνών- Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad