Δεν είναι θέμα προφητείας είναι θέμα ορθής ανάγνωσης - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Δεν είναι θέμα προφητείας είναι θέμα ορθής ανάγνωσης

 


Αισίως λοιπόν φτάσαμε στην καρδιά του Αυγούστου ... Και μέσα στην αναγκαία καλοκαιρινή ραστώνη, το ρολόι των αυτοδιοικητικών εκλογών μετρά πια αντίστροφα και η άμμος στην κλεψύδρα μοιάζει να κυλά πιο γρήγορα.
📊 Σε αυτό το κλίμα είναι πιο εύκολο, λίγο πιο χαλαρά, να εντοπίσουμε στοιχεία που προσπεράσαμε το προηγούμενο διάστημα.
📊 Ένα τέτοιο στοιχείο ήταν όσα είχα γράψει σχετικά με τη δημοσκόπηση που είχε παρουσιάσει η τρέχουσα Δημοτική Αρχή. Μια δημοσκόπηση που πιθανότατα έγινε για λογαριασμό της, αλλά και να μην έγινε ήταν η μόνη που την οικειοποιήθηκε και την παρουσίασε και μέσα από τα social media τα δικά της.
📊 Είχα γράψει λοιπόν τότε ότι αν ήμουν εγώ στη θέση της Δημοτικής Αρχής, αυτή τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση θα την είχα κρύψει από προσώπου γης. Ειδικά μάλιστα όταν τότε η παράταξη της Δημοτικής Αρχής ήταν και η μόνη που είχε ξεκινήσει καμπάνια με χορηγούμενες διαφημίσεις. Αναζητήστε πίσω τις αναρτήσεις μου για να θυμηθείτε την πλήρη ανάλυση.
📊 Μεταξύ των σημαντικών στοιχείων που εντόπιζα τότε ήταν ότι το ποσοστό που εμφανιζόταν υπέρ της τρέχουσας Δημοτικής Αρχής ήταν εξαιρετικά χαμηλό με δεδομένα δύο στοιχεία :
- την επικέντρωση των στελεχών της στο "νεοδημοκρατικό" προφίλ, ακόμα και προσώπων που ουδέποτε είχαν σχέση με τη ΝΔ, αλλά τα είδαμε να χορεύουν και να πανηγυρίζουν έξαλλα το βράδυ των εθνικών εκλογών. Είναι γνωστό το ποντάρισμα που λέει ότι αφού η ΝΔ πήρε 42% και εμείς ξεκινάμε με αυτό το "πάτωμα". Και μετά ήρθαν οι ... μέλισσες ...
- τα νούμερα της δημοσκόπησης, με απλή μαθηματική ανάλυση, έδειχναν δύο ακόμα σημαντικά στοιχεία στα αθροίσματα :
Πρώτον, ότι η "εισροή" ψήφων από τον εναγκαλισμό με τον προηγούμενο (τον ακατονόμαστο) είναι από ασθενική έως μηδενική.
Δεύτερο, ότι η πολυθρύλητη εκπόρθηση της "Πνοής Δημιουργίας" από το συνδυασμό Πρωτοπαπά, την οποία διέδιδαν παντοιοτρόπως στελέχη της τρέχουσας Δημοτικής Αρχής δεξιά και αριστερά, όχι μόνο δεν υφίσταται, αλλά αντιθέτως συμβαίνει το ακριβώς ανάποδο. Και μάλιστα σε πολύ μεγάλη κλίμακα.
📊 Εν μέσω χλεύης, ειδικά για το παραπάνω δεύτερο στοιχείο, είχα μάλιστα προβλέψει ότι αν είναι σωστός ο συλλογισμός μου, δεν θα αργήσουμε να δούμε "χτυπήματα" από τα γνωστά ενεργούμενα τόσο στον ίδιο τον Πρωτοπαπά, όσο και σε στελέχη του συνδυασμού του. Υπενθυμίζω ότι μέχρι πριν από λίγες ημέρες, ο συνδυασμός αυτός όχι μόνο ήταν στο απυρόβλητο, αλλά και πλασαριζόταν από τα "ενεργούμενα" έμμεσα και άμεσα.
📊 Η δεύτερη πρόβλεψη που είχα κάνει ήταν ότι από πουθενά δεν μου προέκυπτε (τουλάχιστον με τα νούμερα της δημοσκόπησης που περιέφερε η τρέχουσα Δημοτική Αρχή) περίπτωση δεύτερης Κυριακής. Αυτό δεν μου προκύπτει ούτε από άλλα στατιστικά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από άλλες πηγές.
📊 Με χλεύασαν, με διέσυραν, δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν ακόμα και φωτογραφία με το παιδί μου (καλυμμένο με καρέ), ενώ νεόκοποι οπλαρχηγοί της παράταξης της τρέχουσας Δημοτικής Αρχής δεν δίστασαν να πιάσουν στο ρυπαρό από τα χνώτα τους στόμα τους ακόμα και τον πατέρα μου.
📊 Όπως όμως δικαιώθηκα όταν είχα προβλέψει πριν από 3 ολόκληρα χρόνια ότι τα συγκεκριμένα ενεργούμενα θα έκαναν το γύρισμα 6-10 μήνες πριν τις εκλογές, έτσι δικαιώθηκα και στην εκτίμησή μου για το συνδυασμό του Πρωτοπαπά.
📊 Τα δύο πρώτα γερά χτυπήματα δημοσιεύτηκαν τις προηγούμενες ημέρες. Το πρώτο για τον ίδιο και το δεύτερο για υποψήφιο του συνδυασμού του.
📊 Γι' αυτό σάς λέω ακόμα μια φορά ... Αφήστε τους να σκούζουν ... Όσο περισσότερο σκούζουν τα "ενεργούμενα", τόσο περισσότερο δείχνουν πόσο έχουν στριμωχτεί οι σχετιζόμενοι μαζί τους ... Όπως έγραψε και ο δορυφόρος τους "είναι υψηλής ευφυίας" ... Συνεπώς έχουν καταλάβει τι έρχεται. Και γι' αυτό αλυχτάνε. Αν ήταν "χαζούλια" θα συνέχιζαν τη βιόλα τους. 
 
📊 Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. 
 
 
Βασίλης Μπαλάφας 
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad