Τι φταίει στην Ελληνική Αστυνομία και στο κράτος κατ΄επέκταση - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Τι φταίει στην Ελληνική Αστυνομία και στο κράτος κατ΄επέκταση

 


Σκέψεις σχετικά με τη δολοφονία του Μιχάλη , φιλάθλου της ΑΕΚ , χθες στη νέα Φιλαδέλφεια !
Πολλά γράφτηκαν , πολλά ακούστηκαν , πολλά ειπώθηκαν σχετικά με τη δολοφονία του νεαρού Μιχάλη από οπαδούς της Δυναμό Ζαγκρεμπ , που έλαβε χώρα χθες έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ .
1- Όλα ξεκίνησαν όταν αυτοκίνητα Κροατών οπαδών ξεκίνησαν οργανωμένα από την Κροατία χθες για να παραβρεθούν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ , αν και οι μετακινήσεις μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ
και της Δυναμό για τα μεταξύ τους ματς είχαν απαγορευθεί !
2- Οι οπαδοί της Δυναμό μπήκαν από τα ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ σύνορα διέσχισαν όλο τον αυτοκινητόδρομο Ιωαννίνων Πάτρας ΚΟΡΙΝΘΟΥ Αθηνών και κατέληξαν στην Αθηνα , όπου μετέβηκαν στην Νέα Φιλαδέλφεια και δημιούργησαν επεισόδια σε βάρος οπαδών της ΑΕΚ , δολοφονώντας με χρήση μαχαιριού τον 29 χρόνο οπαδό της ΑΕΚ Μιχάλη !
3- Αρμόδια για την σχεδίαση των μέτρων ήταν η Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας της ΓΑΔΑ !
Απ όλα τα παραπάνω προκύπτουν αβασάνιστα τα παρακάτω ερωτήματα για τα οποία πιστεύω ότι ποτέ δεν θα υπάρξουν απαντήσεις .
α) Η αρμόδια υπηρεσία σχεδιασμού των μέτρων γιατί δεν είχε φροντίσει να μάθει το δρομολόγιο των οπαδών αφού γνώριζε ότι θα υπήρχαν μετακινήσεις ;
β ) Στον σταθμό διαβατηριακου ελέγχου στα σύνορα οι αρμόδιοι ελεγκτές δεν μπόρεσαν να καταλάβουν ότι οι εισερχόμενοι στην ελληνική επικράτεια δεν ήταν τουρίστες αλλά οπαδοί ;
( Κροατικες πινακίδες οχημάτων , διέλευση σε ομάδα , κοντοκουρεμένοΙ άντρες , 4- 5 άτομα μέσα σε κάθε ΙΧΕ. ενω στα αυτοκίνητα δεν υπήρχαν καθόλου γυναίκες η παιδιά για να χαρακτηριστούν ως τουρίστες ! )
γ ) Αληθεύει το γεγονός ότι είχαν εντοπιστεί και είχε δοθεί εντολή για διακριτική παρακολούθηση τους ;
δ) Αληθεύει το γεγονός ότι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ είχαν συγκεντρωθεί χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια όχι για να παρακολουθήσουν την προπονηση της ομάδας τους , αλλά με τη δικαιολογία ότι θα μοιράζονταν τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας ;
Αφού έγιναν τα θλιβερά επεισόδια που είχαν σαν αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29 χρόνου Μιχ’αλη , εν θερμω τόσο η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου όσο και η φυσική ηγεσία της ΕΛ ΑΣ διέταξαν αφ ενός η πρώτη τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με το εάν υπάρχουν
Ποινικές ευθύνες από μέρους της Ελληνικής Αστυνομίας , αφ ετέρου η φυσική ηγεσία καρατόμησε 7 αξιωματικούς οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι στα τμήματα τροχαίας αυτοκινητοδρόμων από τα Ιωάννινα , μέχρι την Κόρινθο , θεωρώντας μονο αυτους υπεύθυνους !
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ;
Θα συμφωνούσα απόλυτα μαζί τους αν στις πρόσφατες πυρκαγιές τόσο η φυσική ηγεσία του υπουργείου προστασίας του πολίτη όσο και αυτή του κλιματικής αλλαγής είχαν δράσει με τον ίδιο τρόπο καρατομώντας τους αντίστοιχους υπεύθυνους ! Επίσης η εισαγγελία του Αρείου πάγου είχε δείξει την ίδια ευθυξια παραγγέλνοντας προκαταρκτική για τις φωτιές που κατακαίγαν για 15 μέρες τη χώρα μας και από τος οποίες είχαμε δυο νεκρούς !
ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ , πως οι χούλιγκανς είναι στρατοί των ιδιοκτητών των Ποδοσφαιρικών Ανώνυμων Εταιρειών. Των ίδιων ιδιοκτητών που έχουν προνομιακή σχέση με το σύστημα εξουσίας, που έχουν υπουργούς στο «κάτσε-σήκω», που τους χαιρετούν οι αστυνομικοί όταν περνούν από μπροστά τους. Των ίδιων ιδιοκτητών που έχουν υπό την κατοχή τους και μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ της χώρας, και κάνουν «φιλανθρωπικές ευεργεσίες» σφιχταγκαλιασμένοι με τοπικούς άρχοντες και εκπρόσωπους της εκκλησίας.
Αρκεί να θυμηθούμε πως πολύ πρόσφατα, μαφιόζος που είχε εκτίσει ποινή δολοφονίας με οπαδικά κίνητρα, δολοφονήθηκε με τη σειρά του μέσα σε αυτοκίνητο που ανήκε στον ιδιοκτήτη μίας ΠΑΕ, ενώ ήταν διαπιστευμένος στη συνοδεία ιδιοκτήτη άλλης ΠΑΕ.
Αρκεί , αρκεί , αρκεί . Πολλά αρκούν !
Κ Κ Υπουργοι βουλευτές γενικοί γραμματείς , όλοι εσείς που τόσα χρόνια μένετε στο απυρόβλητο , φροντίστε να βάλετε μια τάξη και μη ψηφίζετε νόμους με παραθυράκια που επιτρέπουν την καλυμμένη ανομία !
ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣ , ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ , αλλά ο τρόπος με τον οποίο γίνονται οι κρίσεις σε όλους τους ένστολους κάθε χρόνο !
Πίσω από κάθε ναι η όχι κάθε Αξιωματικού της ΕΛΑΣ , κρύβεστε εσείς οι πολιτικοί που πιέζετε για τα δικά σας ρουσφέτια για τα δικά σας παιδιά !
Στην στραβή βέβαια βγάζετε την ουρά σας απ έξω και παίρνετε τα κεφάλια σε νέους αξιωματικούς νέα παιδιά οι οποίοι υπηρετούν την πατρίδα και έκαναν το λάθος να σας εμπιστευθούν γιατί με 18 και 19 έμπαιναν νομική και ιατρική αλλά προτίμησαν να υπηρετησουν την πατρίδα , μήπως και μπορέσουν να τη σώσουν !
ΝΤΡΟΠΗ ΛΟΙΠΟΝ !
Ας παραιτηθούν οι υπουργοί υφυπουργοί αρχηγοί υπαρχηγοί επιθεωρητές οι οποίοι έτσι και αλλιώς αυτοί δίνουν τις εντολές ! 
 
Ντίνος Μιχόπουλος
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Κορινθίων
"ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ" 
 
ΥΓ Γνωριζω πολύ καλά ότι με τα λεγόμενα μου συμφωνεί η μεγαλύτερη μερίδα των ένστολων , πλην όμως λόγω ιδιότητας τους δε μπορούν να εκφραστούν !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad