Εικόνες χάους στην Κόρινθο με τα κρουαζιερόπλοια - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Εικόνες χάους στην Κόρινθο με τα κρουαζιερόπλοια

 


Εικόνες χάους παρουσιάζονται αυτή τη στιγμή στο λιμάνι της Κορίνθου. Τεράστιο πρόβλημα με τους χιλιάδες τουρίστες. Ήδη έχει δέσει στην προβλήτα, η ναυαρχίδα της παγκόσμιας κρουαζιέρας, το Ra Kambana.

Τα λαγωνικά του Corinthos Ciry μετρά από ένα ανελέητο, πολύμηνο, κυνηγητό κατάφεραν να ανακαλύψουν την αιτία του κατακλυσμού της Κορίνθου από τα δεκάδες κρουαζιερόπλοια. Μια μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία του Corinthos City!

Η “αιτία” είναι ο δίδυμος αδερφό του Johny Back (μέλος με κορυφαία συνεισφορά στον ΚΟΡΙΝΘΙΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ), ο Johny Front. Είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία από τα δίδυμα, γεννήθηκε 2014 δευτερόλεπτα πριν τον Johny Back.

Πρόκειται για μεγιστάνα του πλούτου, ο οποίος κατοικεί μόνιμα στο Βαϊτάπε της Μπόρα Μπόρα, στη Γαλλική Πολυνησία.

Ασχολείται επαγγελματικά στην τουριστική βιομηχανία και το εμπόριο κοκοφοίνικα.

Διαθέτει στόλο (23 τον αριθμό) από υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια, 2019 καμπινών έκαστο, υπό τη Λιβεριανή σημαία.

Μιλά άπταιστα ελληνικά, γαλλικά, αγγλικά και αρβανίτικα.

Αν και έφυγε μικρός από την Κόρινθο, η αγάπη του για τη γενέτειρά σου δεν κρύβεται.

Έτσι αποφάσισε να συμπεριλάβει ως προορισμό στις κρουαζιέρες του και την Κόρινθο, για να βοηθήσει την τοπική οικονομία, ώστε αυτή να αποκομίζει 10 εκατομμύρια ευρώ έσοδα κάθε έτος.

Και μιλάμε για πράφιτ.

Μας διαβεβαίωσε ότι τώρα μάλιστα και με την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου θα συνεχίσει να κατακλύζει την Κόρινθο με τουρίστες.

Στο κανάλι του φιλοξενούνται δύο video.

Δεν γνωρίζουμε εάν σχετίζονται με την απόφασή του να συμπεριλάβει την Κόρινθο ως προορισμό στις κρουαζιέρες του, αλλά τα παρουσιάζουμε από δημοσιογραφικό ενδιαφέρον.

  

  

 

 «Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι καταστάσεις είναι φανταστικά και οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

«This is a work of fiction. Names, characters, places and incidents either are products of the author’s imagination or are used fictitiously. Any resemblance to actual events or locales or persons, living or dead, is entirely coincidental».

 

Πηγή: corinthoscity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad