Νίκος Σταυρέλης για Νανόπουλου και Πρωτοπαππά: "Ίσως να γνωρίζουν κάτι παραπάνω από την τότε συνεργασία τους" - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

Νίκος Σταυρέλης για Νανόπουλου και Πρωτοπαππά: "Ίσως να γνωρίζουν κάτι παραπάνω από την τότε συνεργασία τους"

 


Από το Γραφείο Τύπου της δημοτικής παράταξης "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ" :

Με μεγάλη έκπληξη ακούσαμε τον απερχόμενο Δήμαρχο πριν λίγες ημέρες να κατηγορεί με απίστευτες εκφράσεις στελέχη που συμπορεύτηκαν μαζί του και τα οποία όταν κατάλαβαν τον τρόπο που διοικεί απεχώρησαν.
Μεγαλύτερη έκπληξη όμως νιώσαμε από το δελτίο τύπου της Πράσινης Πόλης με το οποίο προσπάθησαν να εμπλέξουν εμένα προσωπικά και τη ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στα κατορθώματα του απερχόμενου Δημάρχου. Ίσως να έχουν εμπειρίες του παρελθόντος και να γνωρίζουν κάτι παραπάνω από την τότε συνεργασία τους.
 
Επί της ουσίας όμως.
Είναι αδιανόητο να ρίχνονται Κορίνθιοι συμπολίτες μας στην πυρά επειδή έτσι βολεύει μερικούς. Μιλάμε για ανθρώπους που δεν μπορεί κανείς να τους προσάψει απολύτως τίποτα κοινωνικά, επαγγελματικά, οικογενειακά.
 
Ξεχνούν βέβαια και ο Δήμαρχος και η Πράσινη Πόλη ότι όλοι οι αποχωρήσαντες δημοτικοί σύμβουλοι που είχαν θέση ευθύνης ήσαν στη συντριπτική τους πλειοψηφία άμισθοι, είτε προερχόντουσαν από την παράταξη του κ. Νανόπουλου (Κουτσογκίλας, Παπαδημητρίου), είτε από την παράταξη του κ. Καλλίρη, είτε του πρώην Δημάρχου.
 
Ξεχνούν ότι κανένας από τους αποχωρήσαντες δημοτικούς συμβούλους ούτε είχαν καμία συναλλαγή με το Δήμο ούτε φυσικά θα μπορούσαν να έχουν.
Ξεκαθαρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι ο Σταυρέλης και η ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ουδέποτε προσήλθε σε συναλλαγές. Είμαστε πεντακάθαροι. Ούτε ο χαρακτήρας μου , ούτε η επαγγελματική μου διαδρομή το επιτρέπουν ούτε έδωσα ποτέ στο παρελθόν κανένα τέτοιο δικαίωμα. Αυτό είναι ίδιον άλλων . Η συνεργασία μας για τις επόμενες δημοτικές εκλογές είναι ξεκάθαρη, με αρχές, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Μόνο το καλό της Κορίνθου και του Δήμου Κορινθίων είναι η οδός συνεργασίας μας. Μην ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα. 
 
Ας μάθουν τέλος ότι το ήθος, ο καθαρός λόγος, η αξιοπιστία, η επιστημονική επάρκεια και η ανιδιοτελής διάθεση για προσφορά, είναι χαρακτηριστικά που αποδεικνύονται με πράξεις και μονάχα ο πολίτης αποδίδει σε πρόσωπα και συνδυασμούς και όχι εμείς στους εαυτούς μας.
Άλλωστε ο αυτοπροσδιορισμός δεν είναι πάντα ο καλύτερος σύμβουλος.
 
Νίκος Σταυρέλης
Υπ. Δήμαρχος Δήμου Κορινθίων 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad