Μπάμπης Ντιγκιρλάκης: "Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο" - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Μπάμπης Ντιγκιρλάκης: "Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο"

 


Την Παρασκευή 29/9/2023, είναι προγραμματισμένη η ομιλία του Δημάρχου στην Ιωνία Κορίνθου (Συνοικισμό). Με τι μούτρα θα ανέβαινε στη γειτονιά και τι θα έλεγε. Ότι το γήπεδο που ΘΑ έφτιαχνε στο οικόπεδο που ο δήμος αγόρασε στην Καλλιθέα, ήταν ψέμα, ότι όλη η συνοικία έχει σημαντικό πρόβλημα με τα σκουπίδια, με τα φώτα, ή ότι το μουσείο Μικρασιατών ήταν άλλο ένα πυροτέχνημα από αυτά που έχει πετάξει σε όλο το δήμο 4 χρόνια τώρα.
 
Με τι μούτρα να ανέβει και τι να πει. Έπρεπε όμως κάτι να σκαρφιστεί, κάτι να κάνει μπας και κοροϊδέψει , τους Μικρασιάτες άλλη μία φορά. Οπότε το σχέδιο μπήκε σε εφαρμογή.
 
Βγήκε άδεια κατεδάφισης μερικές μέρες πριν τις εκλογές, για το ακίνητο που ανήκει στη Μικρασιατική στέγη επί της Λεωφ. Ιωνίας, προκειμένου να προλάβουν έως την Παρασκευή, κάτι να κάνουν. Για να μπορέσει από το μικρόφωνο να πει, είδατε το κατεδαφίζω για να φτιάξω το Μουσείο των Μικρασιατών. Χωρίς να έχουμε ακόμα ΦΕΚ και άρα όρους δόμησης, χωρίς να υπάρχει σχέδιο του Μουσείου, χωρίς να υπάρχει προϋπολογισμός, χωρίς τίποτα. 
 
Στο βωμό των εκλογών, μερικές μέρες πριν την κάλπη, μία ακόμα φωτοβολίδα, που βάζει τα όνειρα των Μικρασιατών, σε κάποιο σκοτεινό υπόγειο μαζί με τα εκθέματα. Το όνειρο μιας ολόκληρης συνοικίας, γίνεται πλιάτσικο, γιατί κάποιος μας θεωρεί αφελείς, νομίζοντας ότι με τερτίπια της τελευταίας στιγμής, με επικοινωνιακά τρικ κάτι θα αλλάξει.
 
Κε Δήμαρχε, ο Συνοικισμός και οι κάτοικοί του, παθαίνουν αλλεργία με την κοροϊδία, στις 8 Οκτώβρη θα σας το φωνάξουν καθαρά και ξάστερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad