Η περιφέρεια Πελοποννήσου στο Πεδίο του Άρεως - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Η περιφέρεια Πελοποννήσου στο Πεδίο του Άρεως


Το Πεδίο του ‘Αρεως, στην Αθήνα, επισκέφθηκε την Παρασκευή το απόγευμα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, με αφορμή το αφιέρωμα που πραγματοποιήθηκε για την Περιφέρεια Πελοποννήσου – στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου Θεματικού Πάρκου “Χριστούγεννα στο Πάρκο μας”, σειρά εκδηλώσεων τις οποίες από τις 13 Δεκεμβρίου διοργανώνουν στον πιο πάνω χώρο η Περιφέρεια Αττικής, η ‘Ενωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) και το Γραφείο Ισότητας της ΕΝΠΕ.

Στις εκδηλώσεις, με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί και Χριστουγεννιάτικα έθιμα από την Πελοπόννησο, ενώ προσφέρθηκαν παραδοσιακά γλυκά και εδέσματα της περιοχής μας.

Ο Π. Νίκας, επισκέφθηκε τόσο το περίπτερο της Περιφέρειάς μας, όσο και αυτά των υπόλοιπων Περιφερειών της χώρας, οι οποίες συμμετέχουν στο δρώμενο “Μια μικρή Ελλάδα στην Αθήνα”, σκοπός του οποίου είναι να γνωρίσουν οι επισκέπτες του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου τα πιο αντιπροσωπευτικά ήθη και έθιμα κάθε τόπου, με έμφαση στα Χριστουγεννιάτικα, τα Πρωτοχρονιάτικα και αυτά των Θεοφανίων.

ΠΗΓΗ: www.ppel.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad