Το Arcadian Screenings σε Τρίπολη, Δημητσάνα, Μεγαλόπολη - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Το Arcadian Screenings σε Τρίπολη, Δημητσάνα, ΜεγαλόποληTο Arcadian Screenings, 21-25 Φεβρουαρίου 2018 και πάλι στην Τρίπολη , τη Δημητσάνα και τη Μεγαλόπολη!
Δεκάδες ταινίες από την Ευρώπη, την Αμερική, την Ινδία τη Μέση Ανατολή. Ανάμεσά τους και 7 ταινίες από Τριπολιτσιώτες δημιουργούς για την Αρκαδία, σε μια μοναδική διαβούλευση για τα προβλήματα της περιοχής μέσα από τα μάτια Αρκάδων δημιουργών.

21-25 Φεβρουαρίου το Arcadian Screenings και πάλι στην Τρίπολη, τη Δημητσάνα και τη Μεγαλόπολη. Δεκάδες ταινίες από την Ευρώπη, την Αμερική, την Ινδία τη Μέση Ανατολή, έρχονται για πρώτη φορά ενώπιον του Αρκαδικού κοινού. Ανάμεσά τους και 7 ταινίες από Τριπολιτσιώτες δημιουργούς για την Αρκαδία, σε μια μοναδική διαβούλευση για τα προβλήματα της περιοχής άμεσα από τα μάτια Αρκάδων δημιουργών.

Ειδικές προβολές για τα Σχολεία τα πρωινά στο Μαλλιαροπούλειο, ζώνες νεανικού προγράμματος στο Cine Ville και βραδινό πρόγραμμα στον Κινηματογράφο της πόλης.

Ένα πανόραμα με ταινίες μυθοπλασίας, βραβευμένα ντοκιμαντέρ από τα σημαντικότερα φεστιβάλ στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και μεγάλο αφιέρωμα στην προσφυγική κρίση με ταινίες από τη Συρία, το Λίβανο, την Ιορδανία, την Παλαιστίνη, την Τουρκία και την Ελλάδα. Ένα τρίπτυχο για τη Βαλκανική Ταυτότητα με ταινίες από τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Τουρκία κοσμεί το 3ο Φεστιβάλ, αναδεικνύοντας το χαρακτήρα του ως φεστιβάλ για το Πολιτικό Σινεμά και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Συνδιοργανωτές: Περιφέρεια Πελοποννήσου, Δήμος Τρίπολης, με τη συνεργασία του Δήμου Μεγαλόπολης, του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας.

Ραντεβού στο CineVille Tripolis και στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο από τις 21 έως και τις 25 Φεβρουαρίου!!! Μια γιορτή πολιτισμού και ένα φόρουμ διαλόγου.

ΠΗΓΗ:ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad