ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ! Ποιος αρμέγει τον Αλέκο Πνευματικό ; - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ! Ποιος αρμέγει τον Αλέκο Πνευματικό ;
Μόλις μια ώρα μετά την ανάρτηση του χθεσινού μας πρωτοσέλιδου ήρθε η απόλυτη επαλήθευση.


Ακόμα και εμείς με δυσκολία πιστέψαμε πως πέσαμε τόσο μέσα σε όσα είπε ο Αλέκος Πνευματικός στη συνέντευξη τύπου που έδωσε εκτάκτως και εσπευσμένα.

ΤΡΕΙΣ ακόμα ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ : Χασικίδης, Οικονόμου και Δράκος στοχοποιήθηκαν από τον Δήμαρχο ως υπεύθυνοι της επίθεσης που δέχθηκε από τον Μπίτζιο στο περίφημο πλέον μακελειό του Χιλιομοδίου, από τους οποίους ζήτησε την άμεση δημόσια καταδίκη του.


Όμως, πριν προλάβουμε να πάρουμε ανάσα από τις καταιγιστικές εξελίξεις, ήρθε η συνέντευξη του Γιώργου Οικονόμου για να βάλει φωτιά στα τόπια.


Ο Δήμαρχος έχει κακούς συμβούλους που τον επηρεάζουν,

ανθρώπους της οικογένειας του που τον ζηλεύουνε
, και

ανθρώπους που τον
αρμέγουνε εκτός οικογένειας του
,

είπε ο Οικονόμου και πλέον έχουμε νέα αιματοχυσία.Εμείς για πυροτεχνουργό τον πηγαίναμε τον Αλέκο, στο άρμεγμα τον πήγαν οι δικοί του άνθρωποι.

Πέρα όμως από τον χαβαλέ η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του Οικονόμου είναι πολύ σοβαρή και πρέπει να εξηγηθεί.


ΠΟΙΟΙ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ;

ΠΟΙΟΙ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ;


Οι πολίτες πρέπει να ενημερωθούν και να ξέρουν ποιος αρμέγει το Δήμαρχο της πόλης τους, γιατί αυτό έχει πολλές προεκτάσεις που ενδεχομένως φτάνουν ακόμα και σε ζητήματα διαχείρισης του Δήμου.

Ο Γιώργος Οικονόμου οφείλει να γίνει σαφής και να μάθουν όλοι τι συμβαίνει πια σε αυτό τον πολύπαθο Δήμο.Η δήλωση του Γ.Οικονόμου (το άρμεγμα* στο 3:28) :

*η λέξη "άρμεγμα" αποτελεί χαρακτηριστικό εδάφιο της δημόσιας δήλωσης του κ. Οικονόμου και δεν αποτελεί θέση και άποψη του diogenis-press.gr.


Diogenis-press.grΚΡΖΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad