Οι αναρτήσεις - απαντήσεις του Οικονόμου στο Facebook | Της κωλοτούμπας το κάγκελο. - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Οι αναρτήσεις - απαντήσεις του Οικονόμου στο Facebook | Της κωλοτούμπας το κάγκελο.




Με τρεις αναρτήσεις στο Facebook φαίνεται ότι επιλέγει για την ώρα να απαντήσει ο Γιώργος Οικονόμου σχετικά με τη διοργάνωση των αγώνων πάλης σε κλουβιά που ματαιώθηκαν. Με αυτό τον τρόπο επιλέγει να απαντήσει και σε εκείνους που με διάφορους τρόπους τοποθετούνται για το ζήτημα και αν έχουμε καταλάβει καλά ο Οικονόμου προσπαθεί να δείξει ότι οι θέσεις τους έχουν μεταβληθεί σε σχέση με το παρελθόν.


Η μια του ανάρτηση περιέχει αναδημοσίευση από τη σελίδα του δημοσιογράφου Νίκου Νικολόπουλου στην οποία προβάλλεται η προηγούμενη όμοια εκδήλωση στην Αγία Άννα. Σε πρόσφατη εκπομπή του ο κ. Νικολόπουλος φιλοξενώντας τον κ. Πανταζή διατύπωσε την κάθετη αντίθεση του και μάλλον αυτό δεν συμφωνεί και πολύ με την προβολή της προηγούμενης εκδήλωσης.







Η δεύτερη ανάρτηση του Οικονόμου αναφέρεται αν καταλαβαίνουμε καλά στον τηλεοπτικό σταθμό SUPER από τον οποίο δέχεται πυρά για τη διοργάνωση και στην ανάρτηση που κάνει, το κανάλι εμφανίζεται ως χορηγός επίσης στην προηγούμενη διοργάνωση της Αγίας Άννας, λίγο κάτω από το δικό του λογότυπο :






Η τρίτη του ανάρτηση έχει να κάνει με την επιδίωξη οι αγώνες να γίνουν θεσμός για την Κόρινθο.

Όπως γράφεται στην ιστοσελίδα που έχει αναρτήσει ο Γ. Οικονόμου : "Αναδεικνύοντας τα προαναφερόμενα το Corinthian Pro MMA υλοποιείται με σκοπό να γίνει ο μεγαλύτερος αθλητικός θεσμός της πόλης μας".

Εδώ ίσως να κρύβεται και το πιο σημαντικό κομμάτι της υπόθεσης αν συνδυάσουμε και αυτά που είπε ο Βασίλης Πανταζής στην παραπάνω εκπομπή με τον Νίκο Νικολόπουλο.

Ο Βασίλης Πανταζής όπως και στο δημοτικό συμβούλιο άφησε να εννοηθεί, ισχυρίζεται ότι ο Αλέκος Πνευματικός γνώριζε τα πάντα για τη διοργάνωση. Στην εκπομπή μάλιστα μιλάει για ξεκαρδιστικούς διαλόγους που θα έρθουν στη δημοσιότητα όταν γίνει η δίκη, αναφερόμενος σε συζητήσεις που είχαν γίνει μέσα στο γραφείο του Πνευματικού αν επίσης έχουμε καταλάβει καλά.

Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω και τα έχουμε ερμηνεύσει σωστά, τότε μιλάμε για της κωλοτούμπας το κάγκελο.

Θα ήταν όμως πολύ χρήσιμο, επειδή οι δικαστικές διαδικασίες αργούν πολύ και μέχρι τότε το όλο θέμα θα έχει ξεχαστεί, ο κ. Πανταζής να μας μιλήσει για αυτούς τους διαλόγους που αν ισχύουν εκθέτουν σε τρομερό βαθμό τον κ. Πνευματικό.

Αν δηλαδή υπάρχουν διάλογοι με συμφωνίες εντός του γραφείου του κ. Πνευματικού που στη συνέχεια άλλαξαν, τότε τα πράγματα παίρνουν επικίνδυνη τροπή τουλάχιστον από πλευράς αξιοπιστίας των λεγομένων του κ. Πνευματικού.

Όπως και να έχει όλα αυτά ενισχύουν αυτά που γράφαμε χτες. Ότι δηλαδή η αλήθεια βρίσκεται αλλού και όχι στα προβλήματα αισθητικής που επικαλείται ο Αλέκος Πνευματικός.

Καιρός είναι οι Κορίνθιοι να μάθουν την αλήθεια και όλο το παρασκήνιο και την ευθύνη αυτή την έχουν κυρίως εκείνοι που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν περισσότερα όπως οι κύριοι Οικονόμου και Πανταζής.


Diogenis-press


ΚΡΖ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad