Όσο ζει κανείς..... μαθαίνει - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Όσο ζει κανείς..... μαθαίνει


Μέχρι πριν λίγες μέρες πίστευα ότι οι προβολείς στα γήπεδα υπάρχουν για να ανάβουν την νύχτα που έχει σκοτάδι και με το φως του φεγγαριού κομμάτι δύσκολο να γίνει κάποια αθλητική δραστηριότητα από τους νέους μας, εξ άλλου δεν έχει και κάθε βράδυ πανσέληνο.
Ακόμη πίστευα ότι μια κοινωνία θα ενδιαφερόταν για την άθληση των νέων της και θα γινόταν αρωγός σε αυτή την προσπάθεια τους.

Αμ δε

Λάθος

Τους προβολείς κατά μερικούς τους έχουμε στα γήπεδα για φιγούρα. 

Καλύτερα να κουρνιάζουν περιστέρια παρά να ανάβουν μερικές ώρες την νύχτα του Αυγούστου που κάνει αρκετή ζέστη το απόγευμα, για να γίνει πιο υποφερτή (ευχάριστη) η άθληση των νέων.
Θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς τους μωρούς κατοίκους που έκαναν καταγγελία για τους αναμμένους προβολείς, γιατί δεν καταγγέλλουν και για τα φώτα που είναι αναμμένα όλο το βράδυ και κάθε βράδυ στο λόφο του Νικηταρά;
Μήπως εκεί έχουμε νυχτερινό τουρισμό και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι;
Όταν βγαίνει κανείς και καταγγέλλει πρέπει να έχει ολοκληρωμένα στοιχεία.
Να ξέρει πρώτα πρώτα πόσους προβολείς έχει ο κάθε πυλώνας και πόσοι ανάβουν.

Βασικό φυσικά πόσες ώρες μένουν ανοιχτοί και το βασικότερο φυσικά πόσο ρεύμα καταναλώνει ο κάθε προβολέας και πόσο αποτιμάται σε χρήμα.
Τίποτα από όλα αυτά από τους καταγγέλοντες.
Άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε.
Στρακαστρουκες για να γίνει ντόρος. 
Πηγαίνω αρκετές φορές για περπάτημα στο γήπεδο και εκείνο του βλέπω είναι πάνω από 50 παιδιά όλων των ηλικιών, αγόρια και κορίτσια, να αθλούνται, να παίζουν , να κάνουν ποδήλατο στον στίβο, να τρέχουν να γελάνε, να κάνουν φιλίες να συναγωνίζονται, να συνεργάζονται.
Για αυτά τα παιδιά σαν κοινωνία, σαν άνθρωποι πρέπει να τους παρέχουμε από καρδιάς και από ψυχής τα καλύτερα.

Οι όποιοι "καταγγέλοντες" να ξέρουν ότι δεν στρέφονται εναντίον των διοικούντων της ομάδας αλλά κατ ουσία εναντίον των παιδιών.
Ελπίζω να το καταλάβουν.

ΠΗΓΗ:facebook Thomas Athanasakos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad