Αργολίδα: Στον… αέρα η μεταφορά των μαθητών - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Αργολίδα: Στον… αέρα η μεταφορά των μαθητών


Ορατός είναι ο κίνδυνος για την Αργολίδα, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς να μην είναι εφικτή η μεταφορά μαθητών μέσω του ΚΤΕΛ καθώς ο σχετικός διαγωνισμός απέβη άγονος.

Σε ανακοίνωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος αναφέρει :
‘’Σε μία εβδομάδα ξεκινά το σχολικό έτος και εξεύρεση λύσης στο θέμα της μεταφοράς των μαθητών δεν έχει βρεθεί δεδομένου ότι ο διαγωνισμός για το συγκεκριμένο έργο κατέστη άγονος. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους μαθητές και τους γονείς οι οποίοι εναγωνίως αναμένουν τις εξελίξεις ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου προέβη στην διακήρυξη 791/2018 του ηλεκτρονικού ανοικτού άνω των ορίων μειοδοτικού διαγωνισμού σύμφωνα με την ΚΥΑ 24001/2013.

Αντιλαμβανόμαστε ότι οι υποψήφιοι μειοδότες ενδεχομένως βρίσκουν μη συμφέρουσα την κατάθεση οικονομικής προσφοράς υπό αυτούς τους όρους, η βελτίωσή τους όμως είναι ένα θέμα που άπτεται των Υπουργείων που εξέδωσαν την συγκεκριμένη ΚΥΑ και ως εκ τούτου οποιαδήποτε θετική εξέλιξη επί των όρων του διαγωνισμού μπορεί να προκύψει μόνον κατόπιν τροποποίησης αυτής.
Ευνόητο είναι ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει εγκαίρως και αναλυτικά ενημερώσει την κυβέρνηση για την δυσλειτουργία και το αδιέξοδο που έχει προκύψει από την εφαρμογή της συγκεκριμένης ΚΥΑ με ορατό κίνδυνο πλέον την έναρξη της σχολικής χρονιάς χωρίς μεταφορά μαθητών.’’

Για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες μέρες, καθώς μαθητές και γονείς επιθυμούν η νέα σχολική χρονιά να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα, όπως αυτό της μεταφοράς στα σχολεία.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad