Το δρομολόγιο της Θεσσαλονίκης απασχολεί και το ΚΤΕΛ Κορινθίας - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Το δρομολόγιο της Θεσσαλονίκης απασχολεί και το ΚΤΕΛ Κορινθίας


Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην Τρίπολη, στα γραφεία των εγκαταστάσεων της ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας Α.Ε., η συνεδρίαση των προεδρείων και των στελεχών των ΚΤΕΛ Α.Ε. της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Παρόντες σ’ αυτή τη σύσκεψη, ήταν οι Πρόεδροι των ΚΤΕΛ Α.Ε. Νομού Αργολίδος Αργύρης Μαρούσης, Νομού Αρκαδίας Νίκος Κουτσόγιωργας, Νομού Κορινθίας Νότης Μάρκελος, Νομού Λακωνίας Δαμιανός Σταθάκος και Νομού Μεσσηνίας Νικήτας Μπούρας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση και η λήψη αποφάσεων, για την από κοινού εκμετάλλευση της γραμμής της Περιφέρειας Πελοποννήσου – Θεσσαλονίκης, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, με την καθημερινή δρομολόγηση λεωφορείων από την Πελοπόννησο στην Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, με την επίτευξη του στόχου της καλύτερης πληρότητας των λεωφορείων.Μετά από διαλογική συζήτηση, συμφώνησαν ομόφωνα, σε μία αγαστή συνεργασία για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, με καθημερινά δρομολόγια λεωφορείων, φέροντας την Πελοπόννησο και την Θεσσαλονίκη πιο κοντά.

Η έναρξη των δρομολογίων, από Πελοπόννησο προς Θεσσαλονίκη, θα ξεκινήσει στις αρχές του ερχόμενου μηνός Φεβρουαρίου 2019, ενώ άμεσα θα ενημερωθεί το επιβατικό κοινό για τις ώρες των δρομολογίων.δελτίο Τύπου
πηγή φωτό: ΚΤΕΛ Αρκ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad