Στην Πύλο ο πρίγκιπας του Μονακό Αλβέρτος (φωτο) - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Στην Πύλο ο πρίγκιπας του Μονακό Αλβέρτος (φωτο)


Λίγα λεπτά μετά τις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας, έφτασε με τζετ ο αρχηγός του κράτους του Μονακό, πρίγκιπας Αλβέρτος για να συμμετάσχει στο 5ο Διεθνές συνέδριο για την προστασία των θαλασσίων θηλαστικών που διεξάγεται στην «Costa Navarino».

Στη διάσκεψη, που θα δώσει το παρών και ο πρίγκιπας Αλβέρτος ο οποίος έχει δύο παιδιά με την Σαρλέν (φωτ.), θα αξιολογηθεί η πρόοδος που σημειώθηκε τα τελευταία δέκα χρόνια.
Φωτογραφία από την άφιξη του πρίγκιπα του Μονακό

Το Συνέδριο για τα Θαλάσσια Θηλαστικά και τις Θαλάσσιες Προστατευόμενες Περιοχές

Η 5η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη για τα Θαλάσσια Θηλαστικά και τις Θαλάσσιες Προστατευόμενες Περιοχές πρόκειται να διεξαχθεί στην Costa Navarino με τη διοργάνωση της WWF Ελλάς και της Διεθνής Επιτροπής για τα Θαλάσσια Θηλαστικά και τις Θαλάσσιες Προστατευόμενες Περιοχές, από τις 8 έως τις 12 Απριλίου 2019.
Το Ίδρυμα «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου» υποστηρίζει τη διεξαγωγή της Παγκόσμιας Συνδιάσκεψης, στη Μεσσηνία.
Η συνδιάσκεψη αποτελεί μια ειδική περίσταση που συνδυάζει τον εορτασμό των 10 ετών συνεργασίας της WWF και της Διεθνής Επιτροπή για τα Θαλάσσια Θηλαστικά και τις Θαλάσσιες Προστατευόμενες Περιοχές, ενώ φιλοξενείται για πρώτη φορά στη Μεσόγειο Θάλασσα.
Το 5ο Συνέδριο δημιουργεί μια μεγάλη ευκαιρία για την παγκόσμια κοινότητα να εξετάσει τις συγκεκριμένες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η διατήρηση των θαλάσσιων θηλαστικών, υπό το πρίσμα των αναδυόμενων πιέσεων των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων, με ιδιαίτερη έμφαση στη Μεσόγειο Θάλασσα.

ΠΗΓΗ:aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad