Αποχωρεί από CEO του Twitter ο Έλον Μασκ, βρήκε αντικαταστάτη - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Αποχωρεί από CEO του Twitter ο Έλον Μασκ, βρήκε αντικαταστάτη

 



Ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι βρήκε έναν νέο διευθύνοντα σύμβουλο για το Twitter, ή την X Corp. όπως ονομάζεται τώρα.

Δεν κατονόμασε τον νέο CEO, αλλά είπε ότι θα ξεκινήσει σε περίπου έξι εβδομάδες.

Ο Μασκ, ο οποίος αγόρασε το Twitter το περασμένο φθινόπωρο επιμένει ότι δεν είναι ο μόνιμος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Tesla ανέφερε σε ένα tweet ότι ο ρόλος του θα μετατραπεί σε εκτελεστικός πρόεδρος και επικεφαλής τεχνολογίας του Twitter.

Ο Μασκ λέει εδώ και σχεδόν έξι μήνες ότι σχεδιάζει να βρει έναν νέο διευθύνοντα σύμβουλο για το Twitter.

Στα μέσα Νοεμβρίου, μόλις λίγες εβδομάδες αφότου αγόρασε την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για 44 δισεκατομμύρια δολάρια, είπε σε δικαστήριο του Ντέλαγουερ ότι δεν θέλει να είναι Διευθύνων Σύμβουλος καμίας εταιρείας.

Κατά την κατάθεσή του, ο Μασκ είπε: «Περιμένω να μειώσω τον χρόνο μου στο Twitter και να βρω κάποιον άλλον να τρέχει το Twitter με την πάροδο του χρόνου».

Περισσότερο από ένα μήνα αργότερα, έγραψε στο Twitter: «Θα παραιτηθώ από διευθύνων σύμβουλος μόλις βρω κάποιον αρκετά ανόητο για να αναλάβει τη δουλειά». Η δέσμευση ήρθε αφού εκατομμύρια χρήστες του Twitter του ζήτησαν να παραιτηθεί σε μια δημοσκόπηση που δημιούργησε ο ίδιος ο δισεκατομμυριούχος και υποσχέθηκε να τηρήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad