Landis+Gyr: στα 128 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις για το 2017 - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Landis+Gyr: στα 128 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις για το 2017


Αύξηση κατά 10% από το 2016

Κόρινθος, 26 Νοεμβρίου 2018. Στα 128 εκατ. ευρώ ανήλθαν οι πωλήσεις της Landis+Gyr Α.Ε. το 2017, σημειώνοντας αύξηση κατά 10% σε σχέση με το 2016. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η ανοδική πορεία της εταιρείας συνεχίζεται και φέτος με:

Περαιτέρω αύξηση πωλήσεων στην αγορά της B. Αμερικής, κατά 36% σε σχέση με τα αντίστοιχα περσινά αποτελέσματα,

Πλήρη απορρόφηση της παραγωγής των έξυπνων μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας από το εργοστάσιο της Αγγλίας,

Ετήσιο πρόγραμμα επενδύσεων που συμπεριλαμβάνει καινούργιες γραμμές παραγωγής & νέα προϊόντα, το οποίο θα ξεπεράσει τα 6 εκ. ευρώ,

Αύξηση συνολικών πωλήσεων εξάμηνου κατά 19% σε αξία και 27% σε όγκο σε σχέση με τα αντίστοιχα περσινά αποτελέσματα,

Εισαγωγή περαιτέρω αυτοματοποιημένης τεχνολογίας και συστημάτων βελτιστοποίησης κόστους παραγωγής τα οποία έχουν οδηγήσει στο πρώτο εξάμηνο σε αύξηση κερδών σε επίπεδο EBITDA κατά 83%

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Landis+Gyr A.E., κ. Αριστείδης Παππάς, δήλωσε σχετικά: «Στην Landis+Gyr Ελλάδος, προχωράμε σταθερά με αυξανόμενους ρυθμούς στην παραγωγή έξυπνων μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας. Η πρόοδος αυτή οφείλεται όχι μόνο στις εξελίξεις των αγορών στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία στην Ευρώπη και Β. Αμερική, αλλά και και στην πλήρη εμπιστοσύνη του Ομίλου, ο οποίος παρά την οικονομική κρίση στην χώρα μας, παρέμεινε προσηλωμένος και υλοποίησε με επιτυχία το επενδυτικό πρόγραμμά του στην Ελλάδα. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γιατί με τη δουλειά που γίνεται στην Κόρινθο από το υψηλής κατάρτισης και εξειδίκευσης ανθρώπινο δυναμικό μας, προσφέρουμε προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες σε επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας και καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, που τους επιτρέπουν να επωφελούνται της τεχνολογίας αιχμής σήμερα, στην κατεύθυνση της αποτελεσματικότερης διαχείρισης της ενέργειας.»

Το Εργοστάσιο της Landis+Gyr A.E., της ελληνικής εταιρείας, με έδρα στην Κόρινθο, θυγατρικής της Ελβετικής πολυεθνικής Εταιρείας αποτελεί την κύρια παραγωγική μονάδα μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας για όλη την Ευρώπη και έχει παραγωγική δυναμικότητα περισσότερους από 6 εκατ. έξυπνους μετρητές σε ετήσια βάση. Σήμερα, απασχολεί περισσότερους από 600 εργαζόμενους, και είναι διεθνώς αναγνωρισμένο ως ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής μετρητών στον κόσμο με προϊόντα που εξάγονται σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως.

Σχετικά με την Landis+Gyr

Η Landis+Gyr είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων διαχείρισης ενέργειας για τον τομέα των εταιριών κοινής ωφέλειας. Προσφέροντας το ευρύτερο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών για τις πολύπλοκες προκλήσεις στην αγορά μέτρησης της κατανάλωσης ενέργειας, η εταιρεία παραδίδει ολοκληρωμένες λύσεις για την εδραίωση πιο έξυπνων δικτύων, όπως η έξυπνη μέτρηση, οι αισθητήρες δικτύων διανομής και τα εργαλεία αυτοματοποίησης, ο έλεγχος φορτίου, η επεξεργασία δεδομένων και η αποθήκευση ενέργειας.

Η Landis+Gyr δραστηριοποιείται με εγκαταστάσεις σε 31 χώρες σε πέντε ηπείρους. Με ετήσιες πωλήσεις που ξεπερνούν το 1,7 δισ. δολάρια (USD), η Landis+Gyr απασχολεί 5.900 εργαζόμενους με μοναδική αποστολή την παροχή λύσεων για την αποδοτικότερη διαχείριση της ενέργειας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα landisgyr.com.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad